2777
2789
عنوان

کرونا اومده باز ❓️😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 89 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بخاطر آلودگی هوا و کمتریل پاشی هست، تقریبا گلو درد رو اکثرا درگیرشن، شب موقع خواب سیر کوچیک با چنگال یا سوزن سوراخ سوراخ کن مثل قرص بخور ، صبح بیدار شدی هم آب‌نمک غرغره کن هشتاد درصد مریضیت خوب میشه تیغی گلوت می‌ره ،فقط میمونه خلط گلو  که با غرغره آب نمک و پرهیزات چربی و شیرینی بهتر میشه

پسر منم از دیشب علائم داره مثل گرفتگی بینی یکمی تب داشت دارو دادم،قبلش موقع مشق نوشتن سرفه میکرد امروزم نزاشت برم کلاس گفت نرو

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین من الان از خدامه خونه بمونماما 5 نمره از دست بدم؟از کجا معلوم یه مشکلی پیش نیاد سر امتحان اصلی ...

از فردا نرو 

امروزم برو با ماسک و اینا 

راست میگن خیلی سرعت انتقالش بالاست 

ای کاش در دیزی ما باز نمی ماند یا کاش که در گربه کمی شرم و حیا بود ...
ببین من الان از خدامه خونه بمونماما 5 نمره از دست بدم؟از کجا معلوم یه مشکلی پیش نیاد سر امتحان اصلی ...

درک میکنم دانشگاه های ایران استاداشون فاز خدارو دارن اخه باید خودتم استراحت کنی برو با معاون صحبت کن ببین نمیتونی کاری کنی این ویروس از هواست آلودگی هوارم ک میبینی افتضاحه خودت هی بدتر میشی ماسک n95چیه از اونا بزن مایعات و سوپ زیاد استفاده کن

همیشه خوشحال باش ❤️❤️

عزیزم بخاطر آلودگی هوا و کمتریل پاشی هست، تقریبا گلو درد رو اکثرا درگیرشن، شب موقع خواب سیر کوچیک با ...

آخه گیلان که هوا اوکیه فک نمیکردم آلوده باشه چون ماها تعطیل نیستیم 

عزیزم بخاطر آلودگی هوا و کمتریل پاشی هست، تقریبا گلو درد رو اکثرا درگیرشن، شب موقع خواب سیر کوچیک با ...

بیشعورا مردمو از هر زاویه دارن به کشتن میدن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

پسر منم از دیشب علائم داره مثل گرفتگی بینی یکمی تب داشت دارو دادم،قبلش موقع مشق نوشتن سرفه میکرد امر ...

دختر من در حد خروسک و درد پیشونی و سر درد گرفت ...بچه بگیره سخته دهن سرویس میکنه

آخه گیلان که هوا اوکیه فک نمیکردم آلوده باشه چون ماها تعطیل نیستیم

مه چند هفته پیش یادت نیست بعد مشخص شد آلودگی، اکثر جاها درکنار آلودگی بخاطر ویروس تعطیل کردن منم دخترام الا بردم مدرسه 

دختر من در حد خروسک و درد پیشونی و سر درد گرفت ...بچه بگیره سخته دهن سرویس میکنه

اره دیشب خیلی بخاطر گرفتگی بینیش گریه میکرد،بخور دادم اویشن دم کردم بخورد و خوابید همیشه تا ۱۰ صبح میخابه امروز زود بلند شد حالش بده