2777
2789
عنوان

کرونا اومده باز ❓️😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 89 پست
آره طفلک ها .؟..مشغولش کن بگو بیا برات برنامه مورد علاقه آت رو بزارم ....چاره ای نیست از صبح فاصله ب ...

ممنون گلم،ایشالا زودی خوب بشه خودش که اصلا وزن و جون نداره با این مریضی ام بدتر میشه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدن درد هم داره شدید اون نمیتونه بگه ....استا بده حداقل ...ویتامین سی قرص جوشان کودک بگیر بده ..‌‌‌‌ ...

اره الان برم بخرم،قلم بینی هربار که مریض میشن میخرم ولی بعد که خوب میشن گریه میکنن بده به ما اخرشم گم میشه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

انشالله که راحت میگذره خدا بزرگه ...خوب بهش برس ...هرچی دوست داشت براش درست کن

مرسی عزیزم😘

تب شدید. یعنی شدید ها.  سردرد استخون درد.   من دیشب از ساعت10شب لرز شدیددددد تا خود صبح. یعنی بلندترین شب رو ب عمرم دیدم.  بعد لرز شدید. یهو گرمت میشه پتو میندازی میری حیاط فکرش کن تو این سرما.  بعد دوبار لرز.  خانوادگی داغونیم

اینا چیه میگید اخهاین بیماری تا بیمار سرم نگیره خوب نمیشه من ۱۰ روزه درگیرمم😑توروقران با این طرز فک ...

عزیزم پشیمانی نداره انواع واکسنها وجود داره بفرمایید هر کدومشون میخایید بزنید خودم میتونم براتون راحت سفارش بدم بعدش هشتاد درصد افراد یا تو خواب سکته میزنن یا انواع سرطانها یا بیماریهای جور وا جور ، من اطلاعات رو میدم شما بسته عقل و درکتون میتونید آگاه باشید یا میتونید اینجور سخت جبهه بگیرید،  ، در ضمن با این طرز فکرتون محاله بپذیرم شما واکسن نزدید، اینا مریضی نیست مسمومیت هوایی هست که باید بدن برون ریزی انجام بده تا خوب بشه ، شما بفرمایید زیر سرم و امپول

عزیزم پشیمانی نداره انواع واکسنها وجود داره بفرمایید هر کدومشون میخایید بزنید خودم میتونم براتون راح ...

خیر کرونا و انفولانزاست از خدا میخام درگیرش نشید وگرنه کلن از حرفاتون پشیمون میشید

لازمم نیس سفارش بدید من خودم رشتم مرتبطه و اطلاعاتم بالا😑😐😐

لطفاااا برا خودت نگه دار اینارو

به مردم بیچاره نگو 

شما اصن دکتر بیمارستان نرید با جونتون بازی کنید خودتون میدونی گلم🤌🏻

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

تب شدید. یعنی شدید ها. سردرد استخون درد. من دیشب از ساعت10شب لرز شدیددددد تا خود صبح. یعنی بلندتر ...

یه کاربری میگن همش بخاطر آلودگی هواس😂😂😂

انگار بار اولیه که هوا انقد الودس باباا کرونا یا  انفولانزاس ۹ روزه ۱۰ روزه دهن من سرویس شده انقدد سخته بخدا آره لرز شدیدد

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

یه کاربری میگن همش بخاطر آلودگی هواس😂😂😂انگار بار اولیه که هوا انقد الودس باباا کرونا یا انفولانز ...

ربطی ب الودگی نداره ما روستایم هوا پاکه.  حالا کرونا یا آنفولانزا یکیش هست.  خیلییی بده. 

ربطی ب الودگی نداره ما روستایم هوا پاکه. حالا کرونا یا آنفولانزا یکیش هست. خیلییی بده.

منم همینو میگم 

خب من تهرانم بار اولی نیس که هوا آلوده میشه فقد اطلاعات غلط به مردم بیچاره میدن اینا همون طرفدارای طب.‌‌‌.‌‌... که با دکتر رفتن و واکسن مخالفن

خیر کرونا و انفولانزاست از خدا میخام درگیرش نشید وگرنه کلن از حرفاتون پشیمون میشیدلازمم نیس سفارش بد ...

مگه توی این هوای آلوده و کمتریل پاشی میشه درگیرش نشد؟! ،اتفاقا مریض شدم روز اول وحشتناک بود برام، که شکر خدا با آگاهی که داشتم و برون ریزی ها  دوروزه خوب شدم نیاز به بیمارستان رفتن نبود  و با جونم هم بازی نکردم، 

مگه توی این هوای آلوده و کمتریل پاشی میشه درگیرش نشد؟! ،اتفاقا مریض شدم روز اول وحشتناک بود برام، که ...

یا سرماخوردگی ساده بوده یا قبلن گرفته بودی آنتی بادی داشتی

چرا فهمش انقد سخته براتون؟

یکی از کاربرا گفت روستاس درگیر این بیماری شده هوای روستاها الودس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ویروسه ویروس 😐

یا سرماخوردگی ساده بوده یا قبلن گرفته بودی آنتی بادی داشتیچرا فهمش انقد سخته براتون؟یکی از کاربرا گف ...

چه راحت فهم هستید شما  چون بیمارستان نرفتم سرم و آمپول نزدم  سرماخوردگی ساده بوده ؟؟!!!!

مرسی از فهم شما 

اوکی مرسی از اطلاعاتتون راحت باشید...