2777
2789

می‌دونم زوده و سه ...چهار ماه دیگه مونده ولی .است عید برن خونشون؟ خیلی بهم بی احترامی کردن خیلی با روانم بازی کردن و الان۴ماهه قطع ارتباط کامل کامل هستم.....تو این چهار چهار ماه یک بار به حالی از من نپرسیدن با اینکه سه بار مریض بودم و شهر غریب هم ازدواج کردم 

چه‌قدر بد و چقدر زیاد میبینم از این موارد

به نظرم هیچوقت نمیشه به طور کل با خانواده‌ی همسر قطع ارتباط کرد ، برای عید برو منزلشون ولی کلا کنارت همسرت باش و ی لبخند ملیح داشته باش و خیلی عادی رفتار کن ، هر چی گفتن از این گوش بگیر از اون گوش بیرون کن ، خیلی خانومانه و سرسنگین‌ باهاشون رفت و آمد داشته باش و واقعا به معنای واقعی واست مهم نباشن!

اصلا فکر کن ی فامیل دورن!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه قطعا نرو

خودمم واقعا نظرم همینه...یکسال و چند ماه ازدواج کردم...خیلی اذیت شدم تا اینکه گفتم بابا ول کن تو اینجا غریبی هیشکی نداری فکر کن اینارو هم نداری و قطع ارتباط کن و کردم....تو این چهار ماه یکیشون بهم زنگ نزد مردی زنده ای...مهمونی می‌گرفتم فقط شوهرمو دعوت میکردن...همش دور هم جمع بودن حتی مریض ک میشدم میدونستم اینجا کسی رو ندارم یه زنگ نمی‌زنم و برسه به چیز دیگه ای

چه‌قدر بد و چقدر زیاد میبینم از این مواردبه نظرم هیچوقت نمیشه به طور کل با خانواده‌ی همسر قطع ارتباط ...

یه مدت قبل از قطع ارتباط کامل دقیقا همین روش شما رو پیش بردم خیلی خیلی کم میرفتم اصلا کاری نداشتم سنگین میرفتم سنگین میومدم حتی وعده ی غذایی هم نمی‌رفتم بعد رفتار و وقاحتشون ۱۰۰برابر شد بهشون فشار میومد که من اینطور شدم دیگه آخرین بار سر همین خیلی بی احترامی کردن با رفتارشان و من برای همیشه قطع ارتباط کردم

یه مدت قبل از قطع ارتباط کامل دقیقا همین روش شما رو پیش بردم خیلی خیلی کم میرفتم اصلا کاری نداشتم سن ...

آها پس چنین خانواده‌ای هستن!

پس بنظرم اگه چند ماهه قطع ارتباط کاملی دیگه نرو 

چون هر دو طرف نسبت به هم گارد دارین

مشخصه خودت قلبِ مهربونی داری که به فکر اینی که عید بری اونجا ولی خب بازم نظر شخصیه خودته! نظر همسرت هم مهمه باهاش صحبت کن اگه مخالف بود به نظرم دیگه ارتباط نداشته باش 

آها پس چنین خانواده‌ای هستن!پس بنظرم اگه چند ماهه قطع ارتباط کاملی دیگه نرو چون هر دو طرف نسبت به هم ...

من نمیخام خودستایی کنم ولی باور کن بشدت قلب مهربون دارم و شخصیت دارم خیلی تلاش کردم به اینجا نرسه ولی شد ...خودم اصفهانیم و اونا لر یاسوجی هستن با دوتا فرهنگ متفاوت اصلا درکی از هم نداریم....شوهرم خیلی خانوادش براش مهم آن ولی برای من دیگ تمام شدن خودش بره بیاد ولی من دیگه نه

ببین گلم من چند سال قطع ارتباط بودم به خاطر فحشایی که بهم دادن بی احترامی که کردن بعدش عذرخواهی کردن و گفتن پشیمونیم بخدا بخشیدم رفت و آمد کردیم به یک ماه نکشید دوباره به من فحش دادن و بی احترامی کردن. از من به تو نصیحت که درست بشو نیستند خودتو کوچیک نکن مثل من که بعد پشیمون نشی. 

ببین گلم من چند سال قطع ارتباط بودم به خاطر فحشایی که بهم دادن بی احترامی که کردن بعدش عذرخواهی کردن ...

واقعا درست میگی ...اینا هم دقیقا همینطورن کلا پر توقع و وقیح هستن ....اره نمیرم ....نمیرم که پشیمون نشم از رفتنم