خیلی پشیمونم که ازین آدم بچه اوردم خیلی دلم میسوزه برای بچم سرما خورده سرفه میکرد بعد شوهرم الانیه داد و بیداد که چرا بهش سرخ کردنی دادی در صورتیکه رفته بود خونه پدرشوهرم اسمارتیز خورده بود و کلا چندروز بود همین مدلی بود .بعد اینکه من کلا جوابشو اینجور مواقع نمیدم وگرنه وحشی میشه همش استرس میگیرم میریزم تو خودم ب مامانم ب هرکی میگم میگن مردا همشون همینطورن هرکدوم یه عیبی دارن .شوهره من ایراده دیگه ای نداره ولی خیلی جوشیه منم چون بابام خیلی آرومه وقتی اینجوری میکنه خیلی بهم فشار میاد .ازمایش دادم تیروییدم 3.8 بود دکتر گفت یکمی بالاتر از حد نرماله .حالا من سعی داشتم حرص نخورم ولی این آدم نمیذاره ارامش داشته باشم همش میترسم با حرص خوردن و استرس تیروییدم بره بالاتر .چکار کنم ؟ همش بخاطر بچم دارم تحملش میکنم ولی دارم خودمو از بین میبرم
من و چی میگی امروز فهمیدم برا بار سوم حامله م. خیلی برام سخته به کسی چیزی نگفتم اونم با یه شوهر عصبی ...
کاملا مشخصه وضعیت شما عزیز دلم.اگ شرایطش نداری و زیر سه ماهی و قلب بچه تشکیل نشده بچه رو بنداز با اینک کاملا مخالف اینکارم ولی بااین اوصاف به دنیا بیاد بیشتر گناه داره