2777
2789

خیلی پشیمونم که ازین آدم بچه اوردم خیلی دلم میسوزه برای بچم سرما خورده سرفه میکرد بعد شوهرم الانیه داد و بیداد که چرا بهش سرخ کردنی دادی در صورتیکه رفته بود خونه پدرشوهرم اسمارتیز خورده بود و کلا چندروز بود همین مدلی بود .بعد اینکه من کلا جوابشو اینجور مواقع نمیدم وگرنه وحشی میشه همش استرس میگیرم میریزم تو خودم ب مامانم ب هرکی میگم میگن مردا همشون همینطورن هرکدوم یه عیبی دارن .شوهره من ایراده دیگه ای نداره ولی خیلی جوشیه منم چون بابام خیلی آرومه وقتی اینجوری میکنه خیلی بهم فشار میاد .ازمایش دادم تیروییدم 3.8 بود دکتر گفت یکمی بالاتر از حد نرماله .حالا من سعی داشتم حرص نخورم ولی این آدم نمیذاره ارامش داشته باشم همش میترسم با حرص خوردن و استرس تیروییدم بره بالاتر .چکار کنم ؟ همش بخاطر بچم دارم تحملش میکنم ولی دارم خودمو از بین میبرم 

نزار بفهمه سرخ کردنی دادی بهش . بعضیا باید همه چی رو ازشون پنهون کرد که سرکوفت نزنن

سرخ کردنی نبود خورشت قیمه پخته بودم سیب زمینی های کناره خورشتو میگه بی عقله بیشعور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر مجازی عزیزم اگه واقعا خواهرم بودی هم اینو بهت میگفتم خودتو سرزنش نکن اون بچه به دنیا اومده و نمیتونی زمان برگردونی عقب و از بینش ببری ، هیچوقتم الان ک آوردیش نگو کاش نمیاوردمش چون حستو کاملا میگیره از انرژیت‌.

بچه ی دیگ ای نیار.

و بخاطر حس مسئولیتت ب بچه سعی کن ب ویژگی های مثبت همسرت بیشتر فکر کنی و حداقل تایمی ک با بچه ات تنهایی بهترین لحظات دوتایی بگذرونید

خواهر مجازی عزیزم اگه واقعا خواهرم بودی هم اینو بهت میگفتم خودتو سرزنش نکن اون بچه به دنیا اومده و ن ...

من یه وقتایی که عصبانی میشه میگم یوقت نکشتم خیلی میترسم چون من تو یه خانواده اروم بزرگ شدم 

بخاطر این میگم کاش نیاورده بودمش چون ما لیاقتشو نداریم چون عاشقه پسرمم میگم چون گناهی نداره که ما مامان باباشیم چون دوستش دارم میگم 

من و چی میگی امروز فهمیدم برا بار سوم حامله م. خیلی برام سخته به کسی چیزی نگفتم اونم با یه شوهر عصبی که بعد 16 سال زندگی همش میگه من اشتباه انتخاب کردم... و حرف حرف خودشه. واینکه واقعا کشش ندارم دوباره بچه داری کنم واینکه در حق بچه م ظلم میکنم آخه 40 سال اختلاف از کجا معلوم من اینقدر عمر کنم طفلکی بتونم سر و سامان بدم.. حرف اطرافیانو چکار کنم اکثرا یه بچه دارن 

من یه وقتایی که عصبانی میشه میگم یوقت نکشتم خیلی میترسم چون من تو یه خانواده اروم بزرگ شدم بخاطر این ...

می‌دونم مادر مهربون ولی حست بهش منتقل میشه و توی بزرگسالی دچار مشکل میشه و فکر می‌کنه کسی منتظرش نبوده بیاد تو این دنیا ، باهاش خودت تایم بگذرون و بگو من برات بهترین مادر میشم همین براش بخدا کافیه.و در مورد همسرت اگه خیلی خشمش شدیده حتما برو مشاوره و اطلاع بده نگرانت شدم 

من و چی میگی امروز فهمیدم برا بار سوم حامله م. خیلی برام سخته به کسی چیزی نگفتم اونم با یه شوهر عصبی ...

مرده شوره هرچی مرده ببرن 

بخدا اگه ب عقب برمیگشتم میرفتم سرکار و شوهر نمیکردم مگر واقعا یه مرده ایده الی میدیدم 

می‌دونم مادر مهربون ولی حست بهش منتقل میشه و توی بزرگسالی دچار مشکل میشه و فکر می‌کنه کسی منتظرش نبو ...

خودم مشاور رفتم خیلی روش ها بکار بردم ولی حتی ب چیزایی که فکرشم نمیکنی گیر میده خودشم پاشو مشاور نمبذاره میگه ایراد از توعه رو مخم راه میری  .بخاطر اینکه خودشو تو کلی قرض و قوله انداخته تایم کاریش زیاده صبحم میخاد بره سرکار و کلا وقتی برای ما نداره 

من یه وقتایی که عصبانی میشه میگم یوقت نکشتم خیلی میترسم چون من تو یه خانواده اروم بزرگ شدم بخاطر این ...

ببخشید میتونم بپرسم خودت و همسرت چندسالتونه؟

از اول زندگی اختلاف داشتید یا تازگیا انقد گند اخلاق شده؟

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋