2777
2789
عنوان

چی میشد درس میخوندم مدرسه

110 بازدید | 12 پست

من ده سال پیش مدرسع ام تموم شد ولی یادمه تا اواسط دوم دبسرستان خیلی زرنگ و تیزهوش بودم یکدفعه درس نخوندم از قشنگ دوم تا آخر کنکور که هیچی نمیخوندم خیلی ناراحتم و حسرت میخورم الانم دانشگاه رفتم و اینا ولی خب اگر مبخوندم حتما پزشکی میوردم حتی معلمم هامم بهم میگن البته کلاس نمیفرستادنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پارسال تموم شد و نمیدونم چطوری پاس شدم😅

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

نصف شبی... بیخیال خواهر .. اتفاقا بیشتر تیزهوشا درس نمیخونن 

خیلیم خوبی خیلیم عالی حسرت نخور ... الانشم خوب و کافی و عالی 

پزشک میشدی...کلی بیچارگی داشت 

بخواب نشخوار فکری نکن ... جات خوبه 

نصف شبی... بیخیال خواهر .. اتفاقا بیشتر تیزهوشا درس نمیخونن خیلیم خوبی خیلیم عالی حسرت نخور ... الان ...

خب چرا تلاش نکردم چرا نخوندم بقیه نصف من استعداد نداشتن شبانه روژ میخوندن چرا خودمو ثابت نکردم  اگر دکتر بودم الان حداقل پرستیژ بالا داشتم کسی نمیتونست چرت و پرت بازم کنه از جمله خانواده سممم

دیگه مهم نیست الان دکترام رو دارم میگیرم 

میدونم گذشته ولی یسری حسرت ها هیچ وقت از ذهن ادم پاک نمیشه درکت میکنم 

ولی سعی کن زیادی غصه شو نخوری همین که ادامه دادی تا دکترا خودش خیلیه

شما شاید خیلی زیبایی نیاز به درس نداری ولی من نیاز داشتم که بخونم از بقیه جلو باشم از لحاظ درس که مت ...

نه نه اصلا ربطی به زیبایی نداره مثلا من سال نهم که بودم خب؟ با اینکه زرنگ کلاس و مدرسه بودم ولی ظاهرم بسیار شلخته و زشت بود حتی موقع عروسی🤣🤦🏻‍♀️ تا اینکه به آخرای سال نهم که رسیدم دیگه شروع کردم به خود رسیدن تا الان که ۱۹ سالمه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین