2777
2789
عنوان

فک کنم موش رفته بود تو پاکت نبات

127 بازدید | 12 پست

بچه ها ما خونمون موش داشتیم بعد نبات تو پاکت بوده تو کابینت اوردم بیرون دیدم یه جاش پاره شده البته ممکنه مثلا لبه نبات تیز بوده پاره شده چون اگه موش میرفت توش همه جاشو پاره پوره میکرد بعد چن وقت پیش گذاشتم یخچال پاکت نبات رو امشب اوردم چایی نبات بخوریم اول شستم ینی آب گرفتم و بعد چایی ریختم نبات رو انداختم تو چایی قبل اینکه بندازم دیدم یکی دوتاش روش دونه سیاه مث پودر فلفل سیاه مثلا، به نبات چسبیده با اینکه شسته بودم بعد شوهرم گفت چیزی نیس انداختم تو چایی و یه قاشق چایخوری خودم خوردم بعد دوباره از شوهرم پرسیدم گفت چقدر میپرسی اصلا برو بریز دور منم رفتم ریختم دور چون ترسیدم سم موش باشه آخه یه بار یه پفک آغشته به سم موش کردیم انداختیم زیر کابینت و اون سم مشکی بود من گفتم نکنه اون موش سم رو خورده یا بدنش سمی شده رفته تو پاکت نبات😐

بعد دوباره لیوانارو شستم و چایی ریختم با قند خوردیم خداروشکر پسرم از اون چای نبات نخورد احتمال این چیزی ک گفتم شاید دو درصد باشه ولی نگرانم به نظرتون میشه همچین چیزی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا اون چیز سیاهی ک میگی فضله موش باشه نه سم موش

نه گلم فضله موش میدونم چجوریه این مث فلفل سیاه بود خیلی ریز بود فضله موش بزرگه قشنگ مشخصه فضله و چیزی تو پاکت نبات نبود اصلا

نمیدونم خواهر شاید مال خود نبات بوده استرس گرفتم

عزیزم پیش میاد کسی ک نباتارو گذاشته داخل پاکت حتما اون مواقع ی ذره ای چیزی ریخته روش نگرانی نداره ک توی خیلی چیزا میبینی چیزای اضافه هست