2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار به شوهرم گفتم نه 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 44 پست
اوه چقدر خوشحالی مگه کیا رو قرار بوده ببینی شمر و یزید بودن نکنه😂😂

نه اتفاقا دوستای همیشگیمون که خیلی وقتا باهمیم.  ولی یکی از اهدافم اینه روابط دوستانه و فامیلی رو کمتر کنم و قدم اول رو برداشتم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار عجیبی نکردی و شوهرتم معلومه ادم‌بوی نیست که سر نه گفتن شما ناراحت شه هر کاری که بنظرت حالتو خوب ...

نه واکنش بدی نداشت ولی هیچوقت تو این ۴ سال زندگی سر هیچکاری باهاش مخالفت نکرده بودم . حالا تازه شروع کردم به میل خودم زندگی کنم نه به خواسته اون 

اها خب ضربه دیدی ازین نوع روابط؟!

نه ضربه نخوردم ولی دیگه درگیری و مشغله کاریم زیاد شده حوصله آدمارو ندارم . میخوام کمتر باشه روابطمون و بیشتر تنها باشیم باهم . مهمترینش هم همین بود ک بتونم نه بگم به شوهرم 

هسمن ایتجور بودمتهش روحم مردب خودم اومدم

منم مثل تو . پش قشنگ میفهمی چی میگم . تاپیک قبلم رو بخون . من حتی به درخواستش واسه بچه دار شدن هم نتونستم نه بگم . قدم بعدیم اینه که بگم بچه فعلا کنسله

نه ضربه نخوردم ولی دیگه درگیری و مشغله کاریم زیاد شده حوصله آدمارو ندارم . میخوام کمتر باشه روابطمون ...

آفرین کار شما تحسین برانگیز بوده ازین ب بعد خواستین برین بیرون تنهایی برین بیشتر حال میده

🫡"sarbaz"

آفرین کار شما تحسین برانگیز بوده ازین ب بعد خواستین برین بیرون تنهایی برین بیشتر حال میده

ما فقط سالگرد ازدواجمون تنها بیرون میریم باورت میشه . حتی تولدهامون همه هستن . شوهرم از مجردی عادتش این بوده همیشه با دوستاش ک پسرعمو و پسر خاله و و و . حالا هم که همشون متاهل شدن روابط شده خانوادگی 

یکی از تاپیکات خوندم .

طلاق نگیر .

فقط جای که دوست نداری بری ، چیزی که دوست نداری بخوری ، تصمیمی که دوست نداری ، رو خیلی راحت بگو دوست ندارم بدون دعوا ، دلیلت هم بگو بهش .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
ما فقط سالگرد ازدواجمون تنها بیرون میریم باورت میشه . حتی تولدهامون همه هستن . شوهرم از مجردی عادتش ...

اینجوری اصلا ب آدم خوش نمیگذره چون بخوای نخوای وقتی در جمع باشین شوهرت زیاد حواسش رو تو نیست دیگه توجهش میفته رو همون پسر خاله هاشو اقوامش اینا بخاطر این میگم تنهایی بهتره 

🫡"sarbaz"

ب حرفات باور داری؟؟؟ ینی نه گفتنت واقعیه یا ن

میخوام باور داشته باشم . الان شاید یه جوری باشم ک برنامه رو کنسل کردم ولی کم کم یاد میگیرم خودم مهم باشم 

میخوام باور داشته باشم . الان شاید یه جوری باشم ک برنامه رو کنسل کردم ولی کم کم یاد میگیرم خودم مهم ...

خودت مهم باش ولی رابطتو سرد نکن

تنش ایجاد نکن

واکنش درست در زمان درست

شاید فک کنه بهونته

یا چی

ادلش سخته چون یهو تغییر کردی

ولی میتونی

یکی از تاپیکات خوندم .طلاق نگیر .فقط جای که دوست نداری بری ، چیزی که دوست نداری بخوری ، تصمیمی که دو ...

حآل روحیم خیلی داغون بود. خیلی . بعد گفتم اول این نه گفتن رو تمرین کنم شاید اوضاع بهتر بشه . حالا یکی ندونه فکر میکنه من اسیر دست شوهرمم و اگه حرفشو گوش ندم منو کتک میزنه و فحش میده . هیچی هم نمیگه حتی بداخلاقی هم نمیکنه ولی اون قلدری ذاتی رو داره من انگار یه ترس احمقانه ای تو وجودم هست ازش . 

اینجوری اصلا ب آدم خوش نمیگذره چون بخوای نخوای وقتی در جمع باشین شوهرت زیاد حواسش رو تو نیست دیگه تو ...

واقعا تو جمع حواسش به من نیست . مگر تو جمع های خانوادگی که بزرگترا هم هستن . تو جمع جوونا اصلا