2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار به شوهرم گفتم نه 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 44 پست
خیلی مسخره است که از شدت ذوق و هیجان کاری که کردم هنوز خوابم نبرده نه ؟

نه

کاملا درکت میکنم

این قدمی که تو برداشتی خیلی خیلی خیلی تاثیر گذار و بزرگه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

منم کیف کردم آفرین 😂😂😂فقط همیشه این کارو نکن ک دیگه شورش درنیاد

نه دیگه نمیخوام لجبازی کنم که . فقط وقتایی که لازمه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نهکاملا درکت میکنماین قدمی که تو برداشتی خیلی خیلی خیلی تاثیر گذار و بزرگه

امیدارم همینطوری باشه و بتونم یکمی از مشکلاتم رو حل کنم.  تو ظاهر زندگیمون شاید اتفاق خاصی نیفتاده ولی خودم از نظر روحی تو حال بسیار بدی قرار دارم 

امیدارم همینطوری باشه و بتونم یکمی از مشکلاتم رو حل کنم. تو ظاهر زندگیمون شاید اتفاق خاصی نیفتاده و ...

میتونی عزیزم دلم شک نکن 

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

چون محل کارم پر از استرس و تنشه و گذروندم روزای خیلی سختی رو فکر می کرد تو محل کارم مشکلی پیش اومده ...

با کلیت کارت موافقم الا خط آخری چون محدود کردن روابط با همه یه جورایی به هردوتون مربوطه و نمیشه تنهایی تصمیم گرفت ولی اینکه حوصله نداشته باشی با فلانی امشب بری بیرون و ابراز کنی کار درستیه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
با کلیت کارت موافقم الا خط آخری چون محدود کردن روابط با همه یه جورایی به هردوتون مربوطه و نمیشه تنها ...

ببین من خسته کوفته از سرکار میرسم یهو میبینی برنامه چیدن امشب بریم بیرون . یا بریم خونه فلانی . یا من فقط جمعه ها تعطیلم برنامه چیدن امشب خونه ما . فرداش شنبه است بعد من باید ۳ روز خونه تمیز کنم . با این که شوهرمم خیلی کمک میکنه ولی هندل کردن ۲۰ یا ۲۵ تا مهمون کار راحتی نیست . یا طول هفته همیشه یه برنامه ای هست . حتی خرید کردنمون باهمه . همیشه حداقل ۷ ۸ نفر هستیم . میخوام کمترش کنم . هم تعدادش رو هم زمان هاش رو 

حآل روحیم خیلی داغون بود. خیلی . بعد گفتم اول این نه گفتن رو تمرین کنم شاید اوضاع بهتر بشه . حالا یک ...

یه جورای زندگیت مثل منه .البته من الان تغییر دادم شرایطو .نمیدونم خونه پدرت چجوری تربی شدی ؟ اما من تو خونه ای بزرگ شدم که همش دعوا و جنگ و کتک کاری و تحقیر بود ، اینجور شد که من انگار ترس داشتم یا نه هر سازی زد شوهرم منم رقصیدم ، خیلی زبون باز بود با زبون نرمم میکرد ، تمام چیزای که خرید میکردم به سلیقه اون بود ، باورت میشه بچه آوردن و زایمانمم حتی اون انتخاب کرد . فرش میخریدم ، مانتو . میز تلویزیون . خلاصه ،از یه جایی حرفش گوش نکردم. به انتخاب خودم بود همه چی .

اون ترسو بزار کنار ، جسور باش . قرار نیست اتفاق بدی بیفته ،فقط با سیاست و بدور از دعوا کارتو پیش ببر .

الان شرایط درست نکنی طلاقم بگیری باز همون آدمی که به ساز بقیه میرقصه هستی 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
حآل روحیم خیلی داغون بود. خیلی . بعد گفتم اول این نه گفتن رو تمرین کنم شاید اوضاع بهتر بشه . حالا یک ...

ببین اونجا که گفتی مهمون زیاد میاد و میرید .

من قشنگ درکت میکنم ،شوهر من انگار فقط کارش این بود پول در بیاره نهار شام همه بریزن خونمون ،اویل فقط از درون ناراحت بودم و اعتراض نمیکردم اگرم اعتراض میکردم شوهرم همچی به نفع خودش حل میکرد .

ولی کم کم و ریز ریز مهمونی رفتن و مهمون زیاد اومدن و قطع کردم 

یه جورای زندگیت مثل منه .البته من الان تغییر دادم شرایطو .نمیدونم خونه پدرت چجوری تربی شدی ؟ اما من ...

دقیقا داری منو توصیف میکنی ‌. تو خود منی با این تفاوت ک من تو خونه پدری کاملا زندگی نرمالی داشتم . اونجا حرف آخر رو پدرم می‌زد و ما عادت داشتیم بی قید و شرط حرف بزرگترا رو قبول کنیم . ازدواج کردم شوهرم جایگزین پدرم شد . البته اصلا نمیتونم منکر بشم که از شوهر بسیار شانس آوردم تو زندگیم از هر نظر 

ببین من خسته کوفته از سرکار میرسم یهو میبینی برنامه چیدن امشب بریم بیرون . یا بریم خونه فلانی . یا م ...

خب آره،اینجوری سخته،حق داری 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
دقیقا داری منو توصیف میکنی ‌. تو خود منی با این تفاوت ک من تو خونه پدری کاملا زندگی نرمالی داشتم . ا ...

دقیقا پدر منم همه کاره بود ، باورت میشه منو راحت بدون اینکه جرات اعتراض داشته باشم شوهر داد ؟ حتی خرید عقدم اومده بود که خودش همه کاره باشه .

و دقیقا شوهر منم عین بابام ،گاهی میگم نکنه بابام بهش گفته رو به زن نده ؟؟

منم خیلی شانس آوردم البته از لحاظ مالی و یه سری مسائل ،مثلا چادری بودم البته به انتخاب پدرم ، ولی شوهرم گفت میتونی بپوش نمیتونی نپوش . دلچرکین نیست ،و گاهی مادرم بهش لقب بی غیرت میزد اوایل چون همه جوره آزاد گذاشت منو . 

ولی بدی هاش حرف خودش به کرسی نشوندن ،حرف من اهمیت ندادن ، زیادی بچه ننه بود زایمان اولم گفت الا و بلا طبیعی چون مادرم گفته طبیعی خوبه . منم ساده حرفش گوش دادم . (ولی زایمان دومم از لج و حرص رفتم بیمارستان خصوصی که سزارین کنم ولی از شانسم سزارین برام پر خطر بود و طبیعی آوردم ) ، زیادی اهل رفت و آمد و مهمونی بود ، ولی اهل مشروب و فلان نیست .