تاپیک های قبلیم هست بخونید . خیلی وابسته اش بودم و خیلی به میل اون تغییر کرده بودم . واقعا هرجای زندگیم رو نگاه می کردم هیچ وقت سر هیچ مسئله مهمی بهش نه نگفته بودم . امروز عصر زنگ زد گفت شام با x و y شام میریم بیرون آماده باش . گفتم نه امروز خیلی خسته شدم سر یه موضوعی درگیر بودم از نظر ذهنی خسته ام و ظرفیت آدمای دیگه رو ندارم و اصلا حوصله اونارو ندارم . اگه میخوای دوتایی بریم بیرون اگه نه که بیا خونه. یه خورده محکم و با لحن جدی حرف زدم . پشت گوشی گفت باشه بعد اومد خونه گفت چیزی شده نگرانی . گفتم نه فقط امروز کارم زیاد بود خسته ام .
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
نه ضربه نخوردم ولی دیگه درگیری و مشغله کاریم زیاد شده حوصله آدمارو ندارم . میخوام کمتر باشه روابطمون و بیشتر تنها باشیم باهم . مهمترینش هم همین بود ک بتونم نه بگم به شوهرم
منم مثل تو . پش قشنگ میفهمی چی میگم . تاپیک قبلم رو بخون . من حتی به درخواستش واسه بچه دار شدن هم نتونستم نه بگم . قدم بعدیم اینه که بگم بچه فعلا کنسله
آفرین کار شما تحسین برانگیز بوده ازین ب بعد خواستین برین بیرون تنهایی برین بیشتر حال میده
ما فقط سالگرد ازدواجمون تنها بیرون میریم باورت میشه . حتی تولدهامون همه هستن . شوهرم از مجردی عادتش این بوده همیشه با دوستاش ک پسرعمو و پسر خاله و و و . حالا هم که همشون متاهل شدن روابط شده خانوادگی
ما فقط سالگرد ازدواجمون تنها بیرون میریم باورت میشه . حتی تولدهامون همه هستن . شوهرم از مجردی عادتش ...
اینجوری اصلا ب آدم خوش نمیگذره چون بخوای نخوای وقتی در جمع باشین شوهرت زیاد حواسش رو تو نیست دیگه توجهش میفته رو همون پسر خاله هاشو اقوامش اینا بخاطر این میگم تنهایی بهتره
یکی از تاپیکات خوندم .طلاق نگیر .فقط جای که دوست نداری بری ، چیزی که دوست نداری بخوری ، تصمیمی که دو ...
حآل روحیم خیلی داغون بود. خیلی . بعد گفتم اول این نه گفتن رو تمرین کنم شاید اوضاع بهتر بشه . حالا یکی ندونه فکر میکنه من اسیر دست شوهرمم و اگه حرفشو گوش ندم منو کتک میزنه و فحش میده . هیچی هم نمیگه حتی بداخلاقی هم نمیکنه ولی اون قلدری ذاتی رو داره من انگار یه ترس احمقانه ای تو وجودم هست ازش .