2777
2789
عنوان

شما بگین من چه غلطی بکنم😧

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 39 پست
راجب مسایل شخصیت از کسی نظر نخواه هیچوقت. هرجور دوستداری بپوش. ایشون از اول تورو همینطوری پسندیده. ز ...

من توهیچ موردی اجازه نمیدم بیشتر از حد همسریش نظر بده یا محدودم کنه،ولی درمورد چادر چون دوس نداشتم دست رو غیرتش بزارم خیرسرم گفتم بیخیال سربهسرش نزارم ولی حالا میبینم همین موضوع شده معضل زندگیم

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
خوب میشه کم کم ....هنوز اوایلید تقریبا...تجربه اینو ثابت کرده چون شناختتون نسبت به همدیگه کامل میشه

من دیگه اعصابم کشش نداره واقعا،امشبم انقدر فشاراومد بهم که شروع کردم ب جیغ جیغ ک اگه منو همینجوری ک دیدی نمیخاستی بیخود کردی اومدی خاستگاریم،اونم ساکت شد دهنشو بست😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب همونه محیط هم بی تاثیر نیست کم کم حساسیتشو کم کن....مانتو بلند بگیر بگو اینجوری حجابم بهتره....ب ...

اکثر مانتوهام بلندن،عاقا انتظار دارن از زیر چادرهم مانتو بلند بپوشم😐انقدر این بشر پروئه 

اکثر مانتوهام بلندن،عاقا انتظار دارن از زیر چادرهم مانتو بلند بپوشم😐انقدر این بشر پروئه 

زیادی بهش رو دادی 😑بگو میخوای پوشیه بزنم😒.‌‌..نه شوخی میکنم کل کل نکن باهاش اصلا هم نظرشو نخواه اماده شو برو ....اگه گفت من نمیام و دعوا راه انداخت خیلی خونسرد بگو باشه نمیریم...من بچت نیستم که تو بخوای واسه پوشش من تعیین تکلیف کنی و همین روندو ادامه بده درست میسه ....زمان میبره....از زبون ریختن غافل نشو

دقیقا مثل شوهر منه 

گاهی فقط قراره بشینیم تو ماشین بریم جایی بیایم میگم یه شلوار یه مانتو شیک بپوشم جلو خودشه فقط دیگه 

این فقط میشه وسیله غر زدن در صورتیکه من فقط برای خودش اونجور پوشیدم و احدی منو نمیبینه ....

البته من مانتویی هستم ولی یبار رفتیم بوتیک خرید تا رفتم تو اتاق پرو فروشنده اومد گفت واای چشام‌گرد شد چه هیکل قشنگی داری از در اومدی فکر کردم یه زن چاقی چرا اینقدر پالتوت بزرگتر از خودته همیشه مجبورم میکنه  چند سایز بزرگتر بخرم .....

برخوردشم عین شوهر خودته میخوام بگم شاید کمی بهتر بشه ولی این جور مردها اصلا تغییر نمیکنن....

اتفاقا منم قبل از ازدواج تقریبا دختر اپنی بودم و پسندید ...

میگه گفتم عوضت میکنم ....

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

خونه پدرش که میریم ما خانمها تو یه اتاقیم خب حجاب که نداریم جلو همدیگه بعد ممکنه یه اقا بیاد تو در میزنه میپرسیم کیه مثلا برادر شوهرم باشه من سریع حجاب میگیرم ولی خب زن خودش که حجاب نمیگیره ولی شوهر خودم باشه اونها حجاب میگیرن من نه 

بعد طلبکارانه گفت تو خونه بابام فقط تو بی حجابی میگم چرا اینو میگی میگه میام تو اتاق میبیننم همه  خانمها حجاب دارن جز تو 

دیگه وقتی دیدم  اینقدر نفهمه  گفتم حیف من که بخوام بخاطر تو برا زیبایی  هزینه کنم یا زحمتی بکشم ....

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

خوب بهش ميگفتي وقتي تو بياي واسه كي حجاب بگيرم واسه تو؟؟؟؟

از اين به بعد جلو خودش هم چادر بزار تو خونه لباس بلند بپوش يه پوشيه هم بگير استفاده كن

يكي دو بار وقتي مياد تو اتاق خانوما تو هم مثل اونا چادر بكش سرت بلاخره اونا به حرف ميان و ميخندن بهت بگو يه همچين چيزي ازت ميخواد بزار بهش بخندن شايد درست شد

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟