همون موقع که گفت سر کن باید میگفتی تو منو اینجوری پسندیدی نمیتونم رو سرم نگه دارم نباید از اول قبول میکردی همسر منم اولا گفت منم گفتم مانتو میپوشم تا نوک پا ولی چادر رو از من بگذر نمیتونم نگه دارم واقعا هم یه سال مانتوهای بلند و یه سایز بزرگتر میپوشیدم بعد یواش یواش شد کوتاه و سایزم گرفتم الانم هر مدلی رو دارم ولی چادر رو قبول نکردم الانم خودش دیگه دوس نداره میگه مانتو خوبه همون مانتو رو هم بلوز و شومیز نکنی من راضیم😅شما هم بگو بلد نیستم دیگه سر نمیکنم غر نزن من از اول مانتویی بودم
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
بچه ها من فقط چون دوس نداشتم کل کل کنم باهاش اوایل ازدواج قبول کردم ،چون خانواده خودش کمی مذهبی هستن و اوایل اصلا حساس نبود ولی هرچی به دلش راه میام انگار پرروتر میشه بدتر میکنه
همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
راجب مسایل شخصیت از کسی نظر نخواه هیچوقت. هرجور دوستداری بپوش. ایشون از اول تورو همینطوری پسندیده. زیاد رو دادی
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
بخدا روانی شدم،با اینکه چادرم کش داره و وقتی از ماشین پیاده میشیم کاملاااا حجاب دارم بازم گیر میده،م ...
مث شوهر منه😅میگم مثلا این مانتو بنظرت زیادی کوتاه نیست میگه نه قشنگه😁من مانتوییم البته از اولم بودم بعد ازدواج سوسول تر هم شدم...البته شاید شما تازه ازدواج کردی
بچه ها من بخدا بارها شده با ارامش هم حرف زدم ولی قبول نمیکنه اصن منطق نداره دراین مورد،هزار بارم بهش گفتم تو اگه اجبار نمیکردی احتمالش خیلی زیاد بود من چادری بشم ولی چون داری اجبارممیکنی داره اذیتم میکنه این موضوع
همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه