2777
2789
عنوان

شما بگین من چه غلطی بکنم😧

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 39 پست

هیچی با آرامش صحبت کن بگو من یه شخصیت مستقل دارم بهم فرصت بده درچهارچوب شرع و اخلاق پوششمو خودم انتخاب کنم چون من قراره بپوشم!فقط آروم

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

منم قبل عقدم مانتویی بودم..اما از وقتی عقد کردم هممممیشه چادر چون شوهرم اینجوری پسندیده.. 😍

شمام با شوهرت بحث نکن چون لابد اونجوری تورو زیبا تر میبینه بپوش و لڋت ببر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا روانی شدم،با اینکه چادرم کش داره و وقتی از ماشین پیاده میشیم کاملاااا حجاب دارم بازم گیر میده،م ...

ایششون ب نظر باید میرف ی زن خیلی محجبه میگرف.

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            

همون موقع که گفت سر کن باید میگفتی تو منو اینجوری پسندیدی نمیتونم رو سرم نگه دارم نباید از اول قبول میکردی همسر منم اولا گفت منم گفتم مانتو میپوشم تا نوک پا ولی چادر رو از من بگذر نمیتونم نگه دارم واقعا هم یه سال مانتوهای بلند و یه سایز بزرگتر میپوشیدم بعد یواش یواش شد کوتاه و سایزم گرفتم الانم هر مدلی رو دارم ولی چادر رو قبول نکردم الانم خودش دیگه دوس نداره میگه مانتو خوبه همون مانتو رو هم بلوز و شومیز نکنی من راضیم😅شما هم بگو بلد نیستم دیگه سر نمیکنم غر نزن من از اول مانتویی بودم 

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

بچه ها من فقط چون دوس نداشتم کل کل کنم باهاش اوایل ازدواج قبول کردم ،چون خانواده خودش کمی مذهبی هستن و اوایل اصلا حساس نبود ولی هرچی به دلش راه میام انگار پرروتر میشه بدتر میکنه

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه

شوهرتوازاوناس ک تکلیفش باخودشم مشخص نیس بیخیال بذا گیرشو بده حیوونکی 

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.

راجب مسایل شخصیت از کسی نظر نخواه هیچوقت. هرجور دوستداری بپوش. ایشون از اول تورو همینطوری پسندیده. زیاد رو دادی 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
بخدا روانی شدم،با اینکه چادرم کش داره و وقتی از ماشین پیاده میشیم کاملاااا حجاب دارم بازم گیر میده،م ...

مث شوهر منه😅میگم مثلا این مانتو بنظرت زیادی کوتاه نیست میگه نه قشنگه😁من مانتوییم البته از اولم بودم بعد ازدواج سوسول تر هم شدم...البته شاید شما تازه ازدواج کردی

بچه ها من بخدا بارها شده با ارامش هم حرف زدم ولی قبول نمیکنه اصن منطق نداره دراین مورد،هزار بارم بهش گفتم تو اگه اجبار نمیکردی احتمالش خیلی زیاد بود من چادری بشم ولی چون داری اجبارم‌میکنی داره اذیتم میکنه این موضوع

مث شوهر منه😅میگم مثلا این مانتو بنظرت زیادی کوتاه نیست میگه نه قشنگه😁من مانتوییم البته از اولم بود ...

عزیرم مادوسال دوست بودیم،یک سالو نیم عقد،الانم ۳ساله عروسی کردیم😓

شوهرتوازاوناس ک تکلیفش باخودشم مشخص نیس بیخیال بذا گیرشو بده حیوونکی 

بخدا دقیقا همینجوره،من از این حرصم میگیره حالاکه ب دلش راه میام باز چی از جونم میخاد