2777
2789
عنوان

کنجکاوم بدونم سلیطگیِ رفتارام یا نه😂🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 27 پست
می‌دونم چی میگی عزیزم 😂❤️ولی بیشتر شبیه لات بازیه از اونا که آهنگ محسن لرستانی گوش میدن حمله میکنن✋ ...

نه واقعنن خب یکی اذیتت کنه جرش نمیدی؟

من حقمو میگیرم شما اسمشو هر جور میخوای بزار😂❤️

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه واقعنن خب یکی اذیتت کنه جرش نمیدی؟من حقمو میگیرم شما اسمشو هر جور میخوای بزار😂❤️

آره معلومه حقمو میگیرم 

ولی الکی به کسیم گیر نمی‌دم 

منم بهت نگفتم حقتو نگیر که عزیزم گفتم سلیطه گری یه چیز دیگه اس کار شما لات بازیه 

توهین که نکردم عشقم 

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

رفتارات چیپ و نابالغ طوره و منطقتم ک ب خاطر جوگیر بودن زیاد از بین رفته

شاید کم کم پخته شدی این رفتارا از سرت افتاد

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
آره معلومه حقمو میگیرم ولی الکی به کسیم گیر نمی‌دم منم بهت نگفتم حقتو نگیر که عزیزم گفتم سلیطه گری ی ...

قشنگم من بدون دلیل به کسی نمیپرم که 

حتما بدترین بدی هارو در حقم کردن خیلی هاشون

حتما طرف ی کرمی ریخته دیگ.. مثل بعضی از کامنتای اینجا 

مهم نیست شاید منظورم و درست متوجه نشدن.. اینم اهمیتی نداره❤️‍

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ی لحظه برداشت کردم با تمسخر گفتی اصن ممکن نیست مشکلی براش پیش بیاد 🤕

نه عزیزم 😂گفتم ممکنه به یکی گیر بده خدایی نکرده کتکش بزنن مخصوصا الان که مردا بیشعور شدن براشون مهم نیست طرف حسابشون زنه 

قشنگم من بدون دلیل به کسی نمیپرم که حتما بدترین بدی هارو در حقم کردن خیلی هاشونحتما طرف ی کرمی ریخته ...

آها فهمیدم چی میگی منظورت آدمای بیشعوره 

منم همینو گفتم 

گفتم حقشونو میزاری کف دستشون خیلیم خوبه اصلا