2777
2789

بنظرتون من سلیطه ام یا ن

رفتارم با پسرا کلن یجوریه که انگار باید کاملا تابع من باشن.. یجوری بار میارم طرف و که جز من از هیچکی حساب نبره😂🦥 

مثلا یکی از پسرای محلمون ب بابام یچی گفته بود.. سر همین رفتم سر کوچه زدمشون.. از اون موقع میترسه ازم😂.. اعتقادم بر اینکه باید با پسرا اینجوری رفتار کرد... 

مثلا امشب سر ی جریانی با ی پسره خیلی بد صحبت کردم مامانم اومد گفت بهم روژان بسهه اون پسره بنده خدا هم پدر مادر داره نباید ظلم کنی بهش که.. ولی نمیتونم اینجوری نباشم باید سرد باشیم 

ولییی اگهه دل بدم با صفر صفر طرف میسازم یجوری نه ک فک میکنه فرشته جلوش وایساده.. 

تو سختیا همه چی:))❤️‍

کسی بهم بدی نکنه هم کاری بهش ندارم ولی بدی کنهه حتی اگه کاریش نداشته باشم تا آخر عمرم یادم میمونه حتی اگه ۳ سالم فقط بوده باشه:)😂🎀 مثلا یهو میبینی ۱۰ سال از اون کارش گذشته طرف نمیدونه بخاطر چی اذیتش کردم😂🤝 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

میترسم بگم اره سلیطه ای بیای منم بزنی😂😂😂

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدت نیادا جدی میگم سلیطه نیستی آسکولی یعنی بابات ترسیده جواب بده اومده ترو برده

بابام اصلا خبر نداشت بابام مظلومه به بی احترامی کوچیک ترا چیزی نمیگه من دفاع میکنم در مقابل اسکول بودن یسریا

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

اینو نمیگن سلیطه گری که😐 بیشتر شبیه لات بازیه و اونا خودشون نخواستن باهات برخورد کنن

نمیدونم شاید.. 

دعوا خیلی داشتم..تو مدرسه مثلا🙂 

تک نفره کل اکیپ و داغون کردم😂🥲.. 

خودم دوس ندارم راستش ولیی یچیزی درونم شبیه غیرت نمیدونم 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

۱۹🥲😂

ببین احتمالاً چون فقط دختر بودی ، آسیبی تهدیدت نکرده 

نمی‌دونم البته ، ماجرارو کامل تعریف نکردی 

ولی واقعاً دوری کن از این قلدر بازیا 😶

شاید موقعیت مشابهی بعداً پیش اومد که باعث پشیمونی بشه 

[یک‌ جمله زیبا و فاخر و تا خرتناق پر از آرایه.]

نمیدونم شاید.. دعوا خیلی داشتم..تو مدرسه مثلا🙂 تک نفره کل اکیپ و داغون کردم😂🥲.. خودم دوس ندارم را ...

می‌دونم چی میگی عزیزم 😂❤️ولی بیشتر شبیه لات بازیه 

از اونا که آهنگ محسن لرستانی گوش میدن حمله میکنن✋🏻🤣 

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

ببین احتمالاً چون فقط دختر بودی ، آسیبی تهدیدت نکرده نمی‌دونم البته ، ماجرارو کامل تعریف نکردی ولی و ...

آره ممکنه یه جا کتکش بزنن 😐 

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

ببین احتمالاً چون فقط دختر بودی ، آسیبی تهدیدت نکرده نمی‌دونم البته ، ماجرارو کامل تعریف نکردی ولی و ...

درستهه قبول دارم:)

ولیی خب چون هیچوقت مردی تو زندگیم نبوده که ازم حمایت کنه سعی میکنم این کارو کنم.. 

مثلا یبار داشت با یکی از قلدرای شهرمون ازین چاقو کشا چون یچی به مامانم گفته بودم دعوام میشد.. نتونم کاری کنمم جنجال راه میندازم آبروشون میبرم😂😂💔

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍