چون ندارن راضی هستن من دنیا رو بدون خواهرم تصور هم نمیتونم بکنم مامانم اینا هم ۵تا خواهرن همش باهم جمع میشیم همه چیز مون باهم به هیچ غریبه ای احتیاج نداریم نه تو خوشی نه ناراحتی و مریضی خدای نکرده
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
شکر خدا یک داداش کوچکتر دارم ولی کاش ی خواهر هم داشتم حداقل
البته اینم بگم یکی ی دونه گل گلخونه بودن کیف زیادی داره ...اما همیشه جای یک خواهر خالیه تو همه ی قسمتهای زندگیت
خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن». «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ» از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیهالسلام را دوست دارد و روحی که آوارهی اوست..
من تک دختر بودم ....همیشه دوست داشتم دوتا دختر و دوتا پسر بیارم ....بچه هام تنها نباشن ..ٕ...ولی خب قسمت نشد .
خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن». «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ» از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیهالسلام را دوست دارد و روحی که آوارهی اوست..