sholum مدیر عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 12931 عنوان من واقعا با قطعی اب به مشکل خوردم | مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 34 پست ابمون شبا قطعهمشکلم دستشویی رفتنهخودشم من یبوست دارم وقتی ندارم به داستان شدید میخورمبا دبه و بطری اینام نمیشه تمیز کنمچکار میکنید این وقتاتو فکرمه افتابه بخرم ولی چندجا رفتم نداشت😐😐واقعا تو عذابم مامان دوتا گل پسر 1404/09/09 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فندقی9 عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 1395 حالا تو میخندی اما واقعا شانزده میلیون ایرانی حماسه ساز با همین استدلال رفتن بهش رای دادن 🥴 استدلالشون تو حلق ترامپ
اهلاوسهلا عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2207 استدلالشون تو حلق ترامپ نه اینا کارشون با حلق راه نمیوفته ترامپ گفته بود ی عده دوست دارن باسن منو ببوسن اینا باسن بوس ترامپن 😉 میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
پرنیانparnian عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 3529 حالا تو میخندی اما واقعا شانزده میلیون ایرانی حماسه ساز با همین استدلال رفتن بهش رای دادن 🥴 هر خر دیگه ای بود از این بدتر بود ... یه جوری میگین انگاری مردمی کهمجبور به رای دادن بودن انتخاب بهتری داشتن در ضمن این ریدمان برای یک سال اخیر نیست و طی چندین سال این فاجعه به وجود اومده ..
اهلاوسهلا عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2207 هر خر دیگه ای بود از این بدتر بود ... یه جوری میگین انگاری مردمی کهمجبور به رای دادن بودن انتخاب به ... بله توجیهات یکی از شانزده میلیون حماسه ساز ایرانی 🤦 میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
serentipitiii عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 942 حالا تو میخندی اما واقعا شانزده میلیون ایرانی حماسه ساز با همین استدلال رفتن بهش رای دادن 🥴 اره میدونم متاسفانه همینطوره