2777
2789
عنوان

چیکار کنم عصبانیتمو جلوی شوهرم کنترل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 55 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز دلم. بچه داری؟

بله

سه تا

شوهرم خیلی مرد خوبیه

ولی هر دو روز یه بار دهنشو باز می کنه چشماشو می بنده

هر بار به یه بهونه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
یعنی چجوری هستی، بالاخره هر تلاشی یه کوچولو که جواب میدهخود من یه کوچولو بهتر شدم

هرچیزی باب میلم نباشه قیامت میکنم هر رفتار پیش پا افتاده بی اهمیتی باعث جنگ میشه خیلی خیلی حالم بده . تاکسیک ینی سمی خودخواه خودشیفته 

بلهسه تاشوهرم خیلی مرد خوبیهولی هر دو روز یه بار دهنشو باز می کنه چشماشو می بندههر بار به یه بهونه

خدا حفظشون کنه. ما هم دلمون به اینا خوشه. شوهر من پنهون کاره همه مشکلمون هم همینه. همیشه یه چیزایی میبینم ولی توضیحی نمیده. بهم میگه توهمی. انقدر توهین کرده بهم انقدر گفته ازت بدم میاد دیگه ازش زده شدم

هرچیزی باب میلم نباشه قیامت میکنم هر رفتار پیش پا افتاده بی اهمیتی باعث جنگ میشه خیلی خیلی حالم بده ...

اها، عزیزم میفهممت. خیلیا اینجوری هستن و تنها نیستی. ولی بالاخره باید سعی کنیم خودمونو تغییر بدبم حتی یه ذره. به نظرم کتاب خوندنم خوبه، کتابای خوب تاثیر میذارن

اگه شوهرت سو استفاده گر نیست، پیشنهاد میکنم تمرین کنی همیشه حقو به شوهرت بدی، من یه مدت این کارو میکردم از هیجاناتم کم میشد

خدا حفظشون کنه. ما هم دلمون به اینا خوشه. شوهر من پنهون کاره همه مشکلمون هم همینه. همیشه یه چیزایی م ...

تا حالا شده امتحان کنی که چند روز کاری به کارش نداشته باشی؟ یعنی قهر نباشی، ولی حرفای زن و شوهزی نزنی، بیشتر با بچه‌ت وقت بگذرونی، کمتر پیش اون باشی؟

اها، عزیزم میفهممت. خیلیا اینجوری هستن و تنها نیستی. ولی بالاخره باید سعی کنیم خودمونو تغییر بدبم حت ...

شوهرم نیس پارتنر فابمه چندساله باهمیم فوق العاده آدم پرفکتیه ولی من درست بشو نیستم هرکی جاش بود یساعت تحمل نمیکرد