2777
2789
عنوان

چیکار کنم عصبانیتمو جلوی شوهرم کنترل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 55 پست
اینم بهم گفت دوست دختر دارم به تو چهگفت زنها رو میبینم لذت میبرم دخترایی بهم پا میدن تو ... اونا هم ...

شما مطمئنا خیلی خانومی و خیلی ها مثل شما مثل مادر خودم

همچین نر های خری چنان پشت پا بخورن یه روز تو زندگیشون 

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

اینم همینه. دیشب حرفایی بهم‌زد که دیگه حتی اشکم هم نمیاد . لذت میبرد از تحقیرکردنم. خودش میگفت تو چق ...

ولی یه چیزی بهت بگم، من مامانم هم مثل تو بود. یعنی یه خانومی بود که هرچی بابام میگفت نمیتونست جلوش وایسه. البته عصبی بودن بابام هم بی تاثیر نبود. ولی کلا همیشه تصمیما رو بابام میگرفت، اصن از مامانم هیچ نظری نمیپرسید. موقع دعوا داد و بیداد میکرد و به خونوادش فحش میداد. مامان منم جواب میداد ها، ولی بابام بدتر عصبانی میشد و ما میترسیدیم. حالا من که بزرگ شدم همیشه میگم چرا مامانم از اول جلو بابام واینساد که نخواد تا اخر عمرش اینجوری بمونه؟ خودم حس میکنم از این رفتار مادرم اسیب دیدم. علاوه بر رفتار بابام.

یعنی میگم شاید توام بتونی یکم خودتو تغییر بدی و جلوش وایسی تا فردا که بچه‌ت بزرگ شه با خودش این فکرو نکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما مطمئنا خیلی خانومی و خیلی ها مثل شما مثل مادر خودمهمچین نر های خری چنان پشت پا بخورن یه روز تو ز ...

قربونت برم من. بمیرم واسه مادرت. هواشو داشته باش. اینا هم یه روز بدجور جواب میدن. 

شما مطمئنا خیلی خانومی و خیلی ها مثل شما مثل مادر خودمهمچین نر های خری چنان پشت پا بخورن یه روز تو ز ...

حالا من انقد از بابام متنفر نیستم چون درکل ادم بدی نیست و این عصبانیته و دیکتاتور بودنه عیبش بود. بعضی وقتا میگم شاید مامانم از جوونی میتونسته کنترلش کنه اما نکرده. هرچی بیشتر جلوش واینساده بابامم بدتر شده شاید

ولی یه چیزی بهت بگم، من مامانم هم مثل تو بود. یعنی یه خانومی بود که هرچی بابام میگفت نمیتونست جلوش و ...

من همیشه ب مادرم میگفتم سکوت نکن لال نباش

ولی واقعا الان میبینم شاید چیزی دیدن این روش و پیش گرفتن دیگه الانم که سکوت نکنه همه چی داغون میشه

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

حالا من انقد از بابام متنفر نیستم چون درکل ادم بدی نیست و این عصبانیته و دیکتاتور بودنه عیبش بود. بع ...

منم نگفتم متنفرم ولی جواب کاراشون و باید بگیرن

ولی یه چیزی بهت بگم، من مامانم هم مثل تو بود. یعنی یه خانومی بود که هرچی بابام میگفت نمیتونست جلوش و ...

گلم هرچقدر هم بگیم اینا بدتر میکنن. ماها خیلی میخایم از بچه ها مراقبت کنیم ولی بخدا خیلی سخته همش حنگ اعصاب. یه جایی میرسی دیگه فقط سکوت میکنی. نمیشه گلم. بخام جلوش وایسم فقط باید طلاق بگیرم طاقت دوری بچم رو ندارم

گلم هرچقدر هم بگیم اینا بدتر میکنن. ماها خیلی میخایم از بچه ها مراقبت کنیم ولی بخدا خیلی سخته همش حن ...

راس میگی عزیزم واقعا سخته، فقط میتونم برات دعا کنم ایشالا خدا خودش کمک کنه و شوهرت اوکی بشه🌸

راس میگی عزیزم واقعا سخته، فقط میتونم برات دعا کنم ایشالا خدا خودش کمک کنه و شوهرت اوکی بشه🌸

ممنون عزیزم. ولی واقعا دیگه دلم نمیخواد. قبلا همش دعا میخوندم درست بشه الان دلم نمیخواد. دیگه دلم فقط آرامش میخواد. 

عزیزم خیلی تلاش کن. شوهر منم موقع عصبانیت هرچی میخاد بهم میگه بدترین حرفا. بدترین توهینا. تحقیرا. سع ...

هم دردیم😐

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮