2777
2789
عنوان

چیکار کنم عصبانیتمو جلوی شوهرم کنترل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 55 پست
شوهرم نیس پارتنر فابمه چندساله باهمیم فوق العاده آدم پرفکتیه ولی من درست بشو نیستم هرکی جاش بود یساع ...

عزیزم، حالا سعی کن تمرین کنی، چون اگه خدای نکرده بره پشیمون میشی و خودتو نمیبخشی

اگه تمرین کردی و جواب داد بیا همینجا بگو منم لایک کن😍

عزیزم، حالا سعی کن تمرین کنی، چون اگه خدای نکرده بره پشیمون میشی و خودتو نمیبخشیاگه تمرین کردی و جوا ...

راستش کاش می‌رفت اون باعث بدتر شدن حالمه نیاز به تنهایی دارم در هرحال ممنونم ازت گلم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا حالا شده امتحان کنی که چند روز کاری به کارش نداشته باشی؟ یعنی قهر نباشی، ولی حرفای زن و شوهزی نزن ...

الان دارم همین کارو میکنم. بهش گفتم دبگه دعوا نکنیم بخاطر اعصاب این بچه. قهر نباشیم ولی کاری بهم نداشته باشبم و گیر ندیم. 

الان دارم همین کارو میکنم. بهش گفتم دبگه دعوا نکنیم بخاطر اعصاب این بچه. قهر نباشیم ولی کاری بهم ندا ...

افرین کار خوبی کردی، واقعا بچه ها اذیت میشن تو این محیط

من خودم تو همچین محیطی بزرگ شدم و خیلی اسیب ها دیدم

افرین کار خوبی کردی، واقعا بچه ها اذیت میشن تو این محیطمن خودم تو همچین محیطی بزرگ شدم و خیلی اسیب ه ...

چه میشه کرد عزیزم. من بخام جدا هم بشم شرایط ندارم ببرمش خب اونطوری هم از مادرش دور میشه خواهر برادر هم نداره تنها میشه

خب مسئله همینجاس که چگوووونه

عزیزم این چیزی نیست مه من بگم آبحوش وچی قاطی کن بخور 

باید خودت کار کنی هر بار تا میایی عصبی بشی یه آبی بخور خودتو مشغول کاری کن فکر تو عوض کن 

هر بار که میتونی خودتو کنترل کنی آروم آروم میشه سبک زندگیت 

به این فکر کن یه روز عوض بشه چی میشه میتونم تحملش کنم 

کافیه یکبار بد اخلاقی کنه اونم آروم آروم اخلاقش عوض میشه