2777
2789

شوهرم مرد خیلی مهربون و بسازیه. تو کارای خونه همیشه کمکم میکنه. آرومه. خیلی کم پیش میاد عصبانی بشه. خیلی کم پیش میاد باهام بد صحبت کنه. ولی من وقتی حرصم درمیاد نمیتونم خودمو کنترل کنم و بعضی وقتا صدام میره بالا و وحشی میشم😕 اونم کوتاه میاد بیچاره. بعضی وقتا هم تیکه میندازم. خودم میدونم که کار خیلی بدیه اما کنترل کردنش برام سخته. دوس ندارم غرورشو‌ بشکنم 🥲 همیشه به خودم میگم حالا اون خوبه باهات، تو چرا سواستفاده میکنی؟

واقعا نکن اینکارو حیف شوهرت

یکبار باید تو روت وایسه درست میشی

واقعا به این اتفاق فکر کن

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی تلاش کن. شوهر منم موقع عصبانیت هرچی میخاد بهم میگه بدترین حرفا. بدترین توهینا. تحقیرا. سعی کن خودت رو کنترل کنی. بخدا غرور آدم خیلی میشکنه.من که بهش سرد شدم

عزیزم خیلی تلاش کن. شوهر منم موقع عصبانیت هرچی میخاد بهم میگه بدترین حرفا. بدترین توهینا. تحقیرا. سع ...

عزیزم ایشالا متوجه بشه و تغییر کنه

حالا من خدایی اونقد توهین نمیکنم، چون مودبم کلا، ولی صدام میره بالا

منم داد زیاد میزنم ولی تا با عصبانیت نگام میکنه ساکت میشم😁 یه مدت میزدم بی نوارو بعد دستمو میگرفت م ...

خب شوهر من عصبانی نمیشه برام، نهایتش سکوت میکنه، خودمم میگم کاش عصبانی میشد من پررو شدم😁

عزیزم خیلی تلاش کن. شوهر منم موقع عصبانیت هرچی میخاد بهم میگه بدترین حرفا. بدترین توهینا. تحقیرا. سع ...

یاد صاب کارم افتادم یعنی یه جوری  ببخشید. ک و ن ش و میکوبید به زمین میرفت هوا غربتی بازی فحش رکیک به زنش و تمام خانوادش بیچاره حیف این زن هیچی نمی‌گفت 

غربتی پاچه پاره بازی در می‌آورد بیا و ببین

بعد یهو تموم میشد

جلو همه تو چقدر گشنه ای اسکلی عقب مونده فلان 

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

عزیزم ایشالا متوجه بشه و تغییر کنهحالا من خدایی اونقد توهین نمیکنم، چون مودبم کلا، ولی صدام میره بال ...

اره متوجه شدم ولی بالاخره همسرت یه مرد هست غرور داره. من که انقدر توهین شنیدم دیگه سرد شدم. خودش بهم میگه تو چقدر بی عاری به هرکی این حرفا رو بزنم میره گم میشه. من ولی بخاطر دحترم سکوت میکنم و میشنوم. 

اره متوجه شدم ولی بالاخره همسرت یه مرد هست غرور داره. من که انقدر توهین شنیدم دیگه سرد شدم. خودش بهم ...

الهی بمیرم برات

من بچه ندارم درک نمیکنم، الان چون بچه ندارم نظرم اینه که جلوی همچین ادمی باید وایساد. ولی واقعا خودمم اگه جای تو بودم شاید نمیتونستم

یاد صاب کارم افتادم یعنی یه جوری ببخشید. ک و ن ش و میکوبید به زمین میرفت هوا غربتی بازی فحش رکیک به ...

اینم همینه. دیشب حرفایی بهم‌زد که دیگه حتی اشکم هم نمیاد . لذت میبرد از تحقیرکردنم. خودش میگفت تو چقدر بدبختی چرا نمیری گم بشی چقدر حقیری به هرکی این حرفا رو بزنم میره

الهی بمیرم براتمن بچه ندارم درک نمیکنم، الان چون بچه ندارم نظرم اینه که جلوی همچین ادمی باید وایساد. ...

جلوی آدمی که اصلا آبرو نداره نمیشه وایساد. خیلی بخام بگم پرتم میکنه بیرون منم الان شرایط جدایی ندارم. 

اینم همینه. دیشب حرفایی بهم‌زد که دیگه حتی اشکم هم نمیاد . لذت میبرد از تحقیرکردنم. خودش میگفت تو چق ...

متاسفم واسه همچین ببخشید نر هایی

میدونی پرو شدن

این وقیح خیلی راحت از خیانتش میگفت خیلی راحت

میگفت اره خب مثلا زن من رفت فلان کرد تو بودی که طلاق میگرفتی

یکبار همچین مردایی رو سرجاشون می‌شوند یکی اینطور افسار پاره نمیکردن

متاسفم واسه همچین ببخشید نر هاییمیدونی پرو شدناین وقیح خیلی راحت از خیانتش میگفت خیلی راحتمیگفت اره ...

اینم بهم گفت دوست دختر دارم به تو چه

گفت زنها رو میبینم لذت میبرم 

دخترایی بهم پا میدن تو ... اونا هم نیستی