2777
2789
عنوان

شما باشین چیکار میکنید

117 بازدید | 13 پست

من زمان مجردیم وضع مالیمون نه انچنان بد بود ن انچنان عالی در حد متوسط بودیم دستمون به دهنمون میرسید بعد ازدواج کردم  وضع مالی خانواده همسرم عالی عالی نیست اما  خوبه وضعشون. به دلیل دخالت های شدید خانواده همسر  منو شوهرم قطع ارتباط باهاشون کردیم باهاشون.

از اون زمان مرتب به گوشم میرسه یا استوری میزارن   ک تو هیچی نداشتی الان به لطف ما این شدی و مرتب همچین حرفای ک مثلا من وضع بابام متوسط بوده . اونا عالین   و مثلا اونا لطف کردن منو به اینجا رسوندن . من اصلا برام مهم نبود چون هر چی دارم  از زحمتای شوهرمه  سختی کشیدیم ک الان  به این حد رسیدیم

اما امشب حرفشون از طریق یکی به گوشم رسید ک یعنی من بخاطر پول ازدواج کردم و من   خودمو میگیرم و ..

دلم شکست امشب .

❤️کاربری دست سه نفره❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر دخالت های زیادی  ک تو زندگیم داشتن .. منو همسرم قطع ارتباط کردیم ..  همسرمم بدیشونو دید ک از خانوادش دست کشید

اما خانوادش همچنان اصرار به دخالت و حرف بردن و آوردن دارن .

❤️کاربری دست سه نفره❤️
معلومه خوب سوزوندیشون

خواهر شوهر و برادر شوهرم در حدی تو زندگیم دخالت میکرد ک مهمان میومد خونمون و اونا میفهمیدن زنگ میزدن نباید این شخص بیاد خونتون نباید  با فلانی ارتباط داشته باشین .. یا منو همسرم میرفتیم مسافرت زنگ میزدن دعوا میکردن ک چرا با این شخص رفتی. منم  بهشون گفتم زندگی خودمه به شما ربطی نداره سرتون تو لاک خودتون باشه.. دلیل قطع ارتباطمون این موضوع بوده.. بعد از این همه خااانواده شوهرم شروع کردن به حرف زدم و تیکه انداختن   ک داداشمو گول زدی  تو بوبخت بودی تو فلان بودی بخاطر پول اومدی و..

❤️کاربری دست سه نفره❤️
هیچی نباید خودتو اثبات کنی یا توضیح بدی نوش جونت مگه نمیگن بخاطر پول بوده بگو ایشالا قسمت شما هم بشه

نمیگم اونا وضعشون بده ن خوبه. همشون کارمندن و خونه ماشین و.. دارن

شوهر منم روز اولی ک اومد تو زندگیم از خودش هیچی نداشت فقط یه ماشین   و کارمند بود حقوق خوبی داشت همین.

من اومدم و زندگیمونو درست کردم از صفر شروع کردم  کم کم  تلاش کردیم به پیشرفت کردیم دو نفری سختی کشیدیم منو شوهرم.

الان اونا میگن  مرتب چه به دیگران میگن چه استوری میزارن ک اینی ک داری به لطف ما بوده . هر چی هست مال پسرشونه و هیچ چیز سهم من نباید باشه

امشب دلم شکست سر این حرفا یعنی خدایی هست عدالتی هست

❤️کاربری دست سه نفره❤️
نمیگم اونا وضعشون بده ن خوبه. همشون کارمندن و خونه ماشین و.. دارنشوهر منم روز اولی ک اومد تو زندگیم ...

چیزی ک زیاده حرف الانم میبینن اینجوری بهم میریزی اینارو میگن روحیه خودتو حفظ کن ضعف نشون نده

My gaze settles only on you

چیزی ک زیاده حرف الانم میبینن اینجوری بهم میریزی اینارو میگن روحیه خودتو حفظ کن ضعف نشون نده

هیچ وقت روحیمو  ضعیف نشون ندادم پیششون همیشه منو به چشم یه زن قوی که هیچ وقت جلو روشون تسلیم نشده دیدن هیچ  وقت جلو روشون کم نیاوردم و نخوام آورد.

اما ته دلم  ناراحت شده خیلی ناراحت

❤️کاربری دست سه نفره❤️
هیچ وقت روحیمو ضعیف نشون ندادم پیششون همیشه منو به چشم یه زن قوی که هیچ وقت جلو روشون تسلیم نشده دی ...

تهش باید تو لذت این زندگی رو ببری نذار کسیو زهرش رو بریزه

My gaze settles only on you