2821
2789
عنوان

سالها میگذره وادما میرنو میان ولی

128 بازدید | 29 پست

۱۴۰۳ بودی ولی الان نیستی

منو تنها گذاشتی مگه نمیدونی من میترسم اخه

من هنوز زود سرما میخورم ولی دیگه کسی نیس واسه اینکه سرما خوردم دعوام کنه بعد نازمو بکشه

ولی تو رو ازم گرفتن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پول ویزیت دکتر و وصل سرمتو میداد یا برات میوه و تقویتی میخرید؟! 

اگر اینکارارو نمیکرد واقعا خری اگر صرف یه ناز کشیدن زبونی بهش وابسته شده باشی

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

من منتضر سوباسام

من منتظر بودم امروز هر طور شده بیاد اما یادش نبود

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

امیدی به برگشتنش هست؟ اگه هست امیدوارم برگرده

اگه مثل قبل بودم میگفتم ایشالله بهتر از اون بیاد  ، ولی الان دیگه میدونم ادم دلش که پیش یه نفر باشه، ادم و عالم هم که باشن، دلش پیش همون یه نفره و بقیه رو نمیتونه ببینه

انشالله همه چی درست بشه💗

پول ویزیت دکتر و وصل سرمتو میداد یا برات میوه و تقویتی میخرید؟! اگر اینکارارو نمیکرد واقعا خری اگر ص ...

برام همه کار کرد همه کار 

اه چقدر آدمایی که همیشه سرما خوردگی دارن چندش تشریف دارن، همه اش ویروس ویروس ویروس

احساسی بودا

امیدی به برگشتنش هست؟ اگه هست امیدوارم برگردهاگه مثل قبل بودم میگفتم ایشالله بهتر از اون بیاد ، ولی ...

نمیدونم شاید باشه ولی بنظرت من میتونم کنار بیام باکسی که خیانت کرده هم عاشقشم هم حالم بد میشه ازش 

بحث سرماخوردگی نیست ، حرف دله که پر میکشه واسه یه ادم

کیه که درک کنه

حقیقتا اشکم در اومد

مسخره نکن لطفا 

2825
2823
2791
2779
2792