2777
2789

شش روز پریودم عقب افتاده 

یکم لکه بینی داشتم قط شد چت جی پی تی گفت لانه گزینیه 

بی‌بی چک زدم منفی بود،نا امید شدم انداختمش سطل 

نهایت دوساعت خوابيدم بیدار شدم همینجوری تو سطل و نگاه کردم دیدم دوتا خط پررنگ افتاده

علائم پریود ندارم 

عکس بی‌بی چک ام میذارم ببینبد 

تا فردا نمیتونم بی‌بی چک بذارم میخوام فردا یواشکی بخرم اگر بودم شوهرمو سوپرایز کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه چجوری میخوای متوجه بشی که بارداری مبارکههههه برام دعا کن چیزی به میخام برسم❤️

فالگیر سایت🤭🤍با سابقه زیاد سوالی بود درخواست بدید❤️یا اگه بلدید فااال بگیرید تبادل هم میکنم✨️همراه با ویس در تلگرام سروش ایتا🌱 دوتا تک نیت رایگان،فال بگیرید تک نیت رایگان میگیرید اسرار نکنید که رایگان باشه❤️

مبارک باشهانشاءالله با سلامتی و آرامش دوران بارداری رو بگذرونینی نی من قبل موعدم هاله انداخت الان دو ...

باورم نمیشد بگید باردارم 

یعنی واقعا ممکنه؟

آخه مگه نمیگن بعد دوساعت خط تبخیره؟

وای خدای من جدی؟ آخه دو ساعت گذشته مگه نمیگن قبول نیس خط تبخیره؟

۵یا ۱۰دقیقه بگذره و مثبت نشه و بعد ۱۰دقیقه مثبت بشه یعنی منفی

فالگیر سایت🤭🤍با سابقه زیاد سوالی بود درخواست بدید❤️یا اگه بلدید فااال بگیرید تبادل هم میکنم✨️همراه با ویس در تلگرام سروش ایتا🌱 دوتا تک نیت رایگان،فال بگیرید تک نیت رایگان میگیرید اسرار نکنید که رایگان باشه❤️

مبارکههه مثبته مثبته

وای تورو خدا؟؟؟؟؟

کامل تاپیک و خوندید؟نوشته بودم بعد نهایت دو ساعت خط انداخت 

الیته اولش ده دقیقه چک کردم دیدم منفیه نا امید شدم انداختم سطل