2777
2789

پدر بزرگم سال 87 سرطان ریه از پا درش آورد 

اون یکی پدربزگمم سرطان معده... 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله 

مادر بزرگم سرطان رحم 

پدر بزرگم سرطان کبد 

مادر پدرم سرطان روده بزرگ 

سن بالا بودن همه شثن توان مبارزه نداشتن

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

شوهر دختر عموم و دیدم جوون بود ۲۶ اینا فهمید و مرد

پدر بزرگمم فک میکنم داشته 

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

دختر عموم 

سرطان سینه ۱۰ سال بود بهتر شده بود دوباره عود کرد ۱۲ سال پیش و فوت شد 

دوستم 

سرطان سینه بلوغ شد گرفت تا ۳۰ سالگی خوب بود ولی فوت شد😔 

برای چی پرسیدی؟ الان علم پیشرفت کرد درصد بهبودی خیلی بیشتر شده

عموی خدابیامرزم 

برای شادی روحشون یه صلوات محبت کنید 

سرطان کبد گرفت یکسال بعدش فوت شد .

قسمت بود دلیل رفتنش سرطان باشه 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .