2777
2789

تاریخش رو باید ببینی.

مثلاً اگر تاریخ انقضا شد زده ۲۰۲۸

یعنی تا اون موقع فرصت داری باز کنی استفاده کنی.

ولی خب وقتی پلمپ محصول رو باز کردی دیگه اون موقع حتما باید استفاده کنی نمیشه بذاری تا دو سه سال دیگه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاریخش رو باید ببینی.مثلاً اگر تاریخ انقضا شد زده ۲۰۲۸یعنی تا اون موقع فرصت داری باز کنی استفاده کنی ...

من می‌خوام پلمپ رو باز نکنم تا دو سال دیگه ایرادی نداره حتی اگه استفاده اش نکردم باشم و

من می‌خوام پلمپ رو باز نکنم تا دو سال دیگه ایرادی نداره حتی اگه استفاده اش نکردم باشم و

تاریخ انقضای روی محصول رو چک کن

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
هنوز تو فکر لوازم ارایشی هستی که خریدن واست؟

عذاب وجدان دارم مداد چشم دارم یکم طول می‌کشه تموم شده میگم تا دو سال دیگه حتی اگر تاریخ انقضا گذشته باشه ولی پلمپ باشه استفاده کنم چیزی نمیشه؟

عذاب وجدان دارم مداد چشم دارم یکم طول می‌کشه تموم شده میگم تا دو سال دیگه حتی اگر تاریخ انقضا گذشته ...

نه چیزی نمیشه 

ولی عذاب وجدان نداره واقعا،انچنان بریز بپاشی نکردن 

خریدت خیلی معقول بوده