2777
2789
عنوان

خریدن آپارتمان

77 بازدید | 8 پست

سلام خانمها،ما یه خونواده ی سه نفره هستیم،پسرم یه سالشه،قصد خریدن آپارتمان داریم.با فروش یه ماشین اضافی و طلاهای من و یه مقدار وام میتونیم یه سه خابه ۱۴۰متری جای متوسط به بالای شهر بخریم.یه کار دیگه هم اینه که یه تیکه زمین مسکونی رو با یه آپارتمان ۲۵۰ متری جای بهتر معاوضه کنیم،کدومش بهتره به نظرتون؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم هم همین فکر رو‌دارم ولی دلم برای طلاهام تنگ میشه

زمن سرمایه و پس انداز باشد پیش رفتین آپارتمان رو بفروشین زمین رو آپارتمانی بسازین برا بچه هاتم باشع اجاره بدین کمک خرج زندگی دربیاد یه واحدش خودتون بشینین

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

زمن سرمایه و پس انداز باشد پیش رفتین آپارتمان رو بفروشین زمین رو آپارتمانی بسازین برا بچه هاتم باشع ...

اخه اوایل زندگی اپارتمان داشتیم،فروختیم مستاجر شدم که شوهرم با پولش کارکنه،خدا رو شکر موفق بود و تونست سه تا تیکه زمین بخره،الان میگم این سالها عذاب مستاجری کشیدم الان حقمه برم جای عالی