2777
2789
عنوان

جان جدتون یه لحظه بیاین

118 بازدید | 31 پست

نمیتونم واسه ایندم تصمیم بگیرم به هیچ شغلی علاقه ندارم دلم اصلاااا رو درس نمیره رشتم تجربیه پشت کنکورم خانوادم اصلا حمایتم نمیکنن بخوام یه هنر یاد بگیرم سراکو میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان درامد یه ناخنکار از خیلی از شغلا بیشتره 

پس بنظر من اگه علاقه شخصیت به درس نیست یه هنر پولساز یاد بگیر مطمئن باش پشیمون نمیشی 

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

عزیزم الان درامد یه ناخنکار از خیلی از شغلا بیشتره پس بنظر من اگه علاقه شخصیت به درس نیست یه هنر پول ...

اخه خانوادم بخاطر درس نخوندنم خیلی حرف بارم میکنن که تو درسخون نیستی و فلان منو سر دورهای میذارن اصلا طرز برخورد بلد نیستن حمایت نمیکنن نمیدونم کجا برم خستم شده😭😭😭😭

هیچ هدفی ندارم چون دلم رو درس خوندن نمیره هر چی میخونم نمیفهمم

ببین من شرایطم مثل توعه ولی بنظرم تو با یه امیدی موندی پشت  پس یه کاری کن شرایط رو برای خودت درست کن  که درس بخونی. اصلا به چیز خاصی تا الان علاقه داضتی که نظرت عوض شده باشه راجبش ؟

اخه خانوادم بخاطر درس نخوندنم خیلی حرف بارم میکنن که تو درسخون نیستی و فلان منو سر دورهای میذارن اصل ...

تا آخر عمر نمیشه ک طبق خواسته خانوادت رفتار کنی 

یکبار برای همیشه سر حرف و خواستت وایسا 

میدونی چقدر از کسایی ک پزشکی و پرستاری خونده بودن یا نیمه کاره یا بعد از درسشون کلا ول کردن رفتن دنبال علاقشون

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

اره

ببخشید مرسی 

رشته تجربی خیلی سخت بود ؟ شما درست خوب بود معدل نهمت چند بود 

اگه برگردی بازم انتخابش میکنی

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

ببخشید مرسی رشته تجربی خیلی سخت بود ؟ شما درست خوب بود معدل نهمت چند بود اگه برگردی بازم انتخابش میک ...

من بگم  اره سخته زیاد  

علاقه انچنان هم نداشتم کلی هم پول هدر دادم واسه کنکورم 

من بگم اره سخته زیاد علاقه انچنان هم نداشتم کلی هم پول هدر دادم واسه کنکورم

اما تعمیم دادنی نیست 

از لحاظ درس و کتابی خیلی دوسش داشتم ولی تهش شرایط رشته هاش نه زیاد