2777
2789
عنوان

جان جدتون یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 31 پست
ببخشید مرسی رشته تجربی خیلی سخت بود ؟ شما درست خوب بود معدل نهمت چند بود اگه برگردی بازم انتخابش میک ...

خیلیییی پشیمونم اومدم این رشته من معدل نهمم ۲۰ بود خیلی درسم خوب بود انگیزه داشتم فکر کردم کشش دارم تجربی رفتم اما دبیرستان کلا فرق داره درسا خیلی سخته منم نصف سال دهمم خیلی دلسرد شدم وقتی میخوندم و نتیجه تلاشم رو نمیدیدم مخصوصا سر امتحان نهایی یازدهم و دوازدهم درسم افتضاح شد اصلا راهنمایی رو با دبیرستان مقایسه نکن حالا هر چی خو‌دت علاقه داری اما من اگه برگردم عقب تجربی نمیرم کاش همون سال دهم تغییر رشته میدادم 

خیلیییی پشیمونم اومدم این رشته من معدل نهمم ۲۰ بود خیلی درسم خوب بود انگیزه داشتم فکر کردم کشش دارم ...

تغییر رشته میدادی به چی؟

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنکور انتخاب رشته هم کردی؟

نه کلا امتحان نهایی گند زدم به زور لای کتابو باز میکردم کنکورم نوبت دوم شرکت نکردم خیلی به درس دلسرد شدم الانم بدتر شده واقعا مخم نمیکشه

انسانی یا ریاضی یا کلا رشته های هنری چون تجربی واقعا کنکورش خیلییی رقابت بالاست و قبولی توش سخته اما ...

پس من نرم تجربی ؟ 

چون من به انسانی علاقه دارم 

ولی به تجربی نه فقط شغلاشو دوست دارم 

انسانی بازار کار داره؟؟؟

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

کاش میموندم الان یه رشته ای زدم که دوسش ندارم همین امسال کنکور دادم

خب اگه علاقه داری و تلاش میکنی پشت بمون من به زور کتاب درسی رو میخونم اصلا انگیزه ندارم هر چی میخونم نمیفهمم چون دلم کلا رو درس نمیره کاش اینجوری نبودم

انسانی یا ریاضی یا کلا رشته های هنری چون تجربی واقعا کنکورش خیلییی رقابت بالاست و قبولی توش سخته اما ...

الان میتونی راهتو‌عوض کنی کنکور رشته دیگه بدی؟ 

هنر عاشقشم چی کنیم  که بخاطر معدل بالا رفتیم تجربی

خب اگه علاقه داری و تلاش میکنی پشت بمون من به زور کتاب درسی رو میخونم اصلا انگیزه ندارم هر چی میخونم ...

تو روی خودت وایسا  بگو شده بمیرم باید درستش کنم  

مطمئنم اگه الان کاری نکنی بعدا باید خیلی اعصاب خوردی بکشی

پس من نرم تجربی ؟ چون من به انسانی علاقه دارم ولی به تجربی نه فقط شغلاشو دوست دارم انسانی بازار کار ...

منم فقط شغلاش رو دوس داشتم که رفتم این رشته که کاش نمیرفتم درسی مث زیست به زور تو مخم میکردم فقط حفظ نمیفهمیدم چی به چیه خیلی پشیمونم 

واسه فرهنگیان بخون من خودم به معلمی علاقه دارم برگردم عقب میرفتم رشته انسانی یا ریاضی چون قبولی فرهنگیانش هم راحت‌تره تجربی اینجوری نیست یعنی واقعا رشته گ**… هست درسته تجربی شغل باکلاس و پولسازی داره اما فقط ظاهرا قشنگه باید مث خر بخونی فقط از زندگیت باید دست برداری صدت رو بداری براش و علاقه زیاد داشته باشی  

پس من نرم تجربی ؟ چون من به انسانی علاقه دارم ولی به تجربی نه فقط شغلاشو دوست دارم انسانی بازار کار ...

کاش یکی قبل انتخاب رشته به من اینارو میگفت تو خواب و خیال بودم فکر میکردم پزشک و دندون پزشک شدن به این راحتیاس اما فقط واسه بچه پولداری و سهمیه دار ها راحته

الان میتونی راهتو‌عوض کنی کنکور رشته دیگه بدی؟ هنر عاشقشم چی کنیم که بخاطر معدل بالا رفتیم تجربی

تو فکرمه کنکور زبان بدم نمیدونم والا هنو یا برم خیاطی یاد بگیرم