2777
2789
عنوان

چایساز چی بخرم برای جهاز

78 بازدید | 12 پست

هر مغازه ای میرم تو شوش میگه برای چایساز زیاد هزینه نکن

ولی نمیدونم چی بگیرم 

شوهرمم ترکه دم به دقیقه چای میخواد یچی که سالم بمونه زیر دستش😂

ایح نلایک  وزن اولیه ۸۹💀 هدف اول ۸۵✅، هدف دوم 81 ✅، هدف سوم ۷۸ ✅ هدف چهارم ۷۵🚧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم ترکیم جاست سماور 😂

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

من خودم چای ساز مارک ویگاتریونیکس خریدم شیشه ای قشنگه

استفادش کردی؟ خوبه؟

چایساز سماوری میگل خوبه

روهمی فکر عالیه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
ما هم ترکیم جاست سماور 😂

وای بابای منم میگه سماور بگیر تو شوهرت ترکه چایساز دووم نمیاره😂

من چای سازم رو یه بارم استفاده نکردم، تورکیم و کل خانواده و فامیل اهل چایی، برا همین سماور استفاده م ...

عع سماورم خوبه

ولی چون ما جفتمون شاغلیم حس میکنم سماور یخورده دنگ و فنگ داره

وای بابای منم میگه سماور بگیر تو شوهرت ترکه چایساز دووم نمیاره😂

راست میگه من هم چای ساز امتحان کردم هم کتری رو گازی آخرم سماور گذاشتم 😂هیچی مثل چایی سماور نمیشه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی