من یه سال بود اینستا نداشتم امروز نصب کردم همه بلوند و چشم رنگی ان و تو کامنتا مشکیارو مسخره کردن یا فقط از روسا میگن برا مت فقط اینجوریه یا کلا؟💔من الان باز ریده شد تو اعتماد بنفسم
میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......
•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
سعی کن متاب و موسقی و اینا رو دنبال کنی و لایک کنی و چندتا از موضوعات مورد علاقه ات رو تو خود اینستا نشان کن و از روی موضاعاتی که بدت میاد یه ثانیه ای رد شو دیگه اینستا میفهمه به چی علاقه داری و به چی نداری ....
😂لنز گذاشتن مشکیارو مسخره میکنن😂 ای خدا. اونا که کلا دمده شدن رفته کجای کاری عزیزم. الان فقط نچرال
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را