2777
2789
عنوان

داداشم جدا شده رابطشون خیلی قشنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه داداشم از اول بهش گفته بود شرایط ازدواج ندارم جفتشون میدونستن حتی دختره یکبار قایمکی از داداشم بچ ...

بچه ای ک سقط کرد از داداشت بوده ؟

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

متاسفم ⚘️به اصطلاح برادر منم جدا شده جدیدا.بلانسبت داداش شما ولی من ناراحت نیستم چون بهم تعرض می کرد ...

یا خدااا به مادرت نگفتی؟

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

نپرسیدم اونم چیزی نگفتبعدم اصن ته رابطشون به ازدواج ختم نمیشد اختلاف طبقاتی زیادی داشتیم دختره هم چن ...

شما بالاتر بودید یا اونا

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
نه داداشم از اول بهش گفته بود شرایط ازدواج ندارم جفتشون میدونستن حتی دختره یکبار قایمکی از داداشم بچ ...

واقعا که

رابطه گناه

سقط جنین گناه

صد تا علط کردند فقط ازدواج نمیتونستند بکنند؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
تازه جدا شدن یکی دو روزه فک کنم نمیشد از داداشم بپرسم چرا جدا شدیندختره تو نی نی سایت اکانت داره یکی ...

خب دختره اگه دارا هست زندگی رو با هم بسازن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
متاسفم ⚘️به اصطلاح برادر منم جدا شده جدیدا.بلانسبت داداش شما ولی من ناراحت نیستم چون بهم تعرض می کرد ...

😳😳😳😳چطور امکان داره

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

چجوری بریم جلو با جیب خالی

کی گفت من خواهرم ازدواج کرد با کسی ک هیچی نداشت ولی همو دوست  داشتن 

اکر دادشت دوست داره حداقل قول قرار. میزاشتین 

یکم صبر کنن 

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

وای مجردی 

تو بچگیا بهت تعرض میگرد یا بزرگ بودی 

خیلی مواظب باش و از خودت دفاع کن جیغ بزن داد بزن اگه سمتت اومد

واقعا کهرابطه گناهسقط جنین گناهصد تا علط کردند فقط ازدواج نمیتونستند بکنند؟!

خواستم همینو بگم.

طرف ۶ سال حساااااااابی در قالب دوستی برا خودش همه کار کرده و حامله هم شده و ... ، تمااااام عشق و حالشو کرده ، معلومه ک دیگ سیر شده و میتونه بره دنبال شاهزاده رویاهاش.😏

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

خب دختره اگه دارا هست زندگی رو با هم بسازن

عزیزم دختر خانم ۶ سال عشق و حالشو کرده دیگ هدفی برا ساختن زندگی نداشته، هدفاش همین ۶ سال بوده ک دیگ تموم شده.

تعریف کردن یک ماجرای عاشقانه  از دور خییییلی قشنگه ، ولی تو دل ماجرا ک باشی میفهمی حقیقت چیزای دیگس.