2777
2789
عنوان

کاربر مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 50 پست
ولله نی‌نی‌سایت که بیای برگات یکی یکی میریزن✋🏻یکی از یه چی نوبرتر

منم نی نی سایت میام از زنای بی ادب و پرو و ذهن عهد قاجار برگام می‌ریزه!😅😐

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
منم نی نی سایت میام از زنای بی ادب و پرو و ذهن عهد قاجار برگام می‌ریزه!😅😐

حداقلش اینه دو رو نیستیم

ظاهر و باطن‌مون یکی‌یه

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حداقلش اینه دو رو نیستیمظاهر و باطن‌مون یکی‌یه

مهم نیت ادماست اونو دیگه خدا معلوم می‌کنه! چ بسیار مذهبی هایی ک ظاهراً مذهبی اما باطن مذهبی ندارن...پس تو قیافه منو ببینی چی میگی کاملا امروزی لباس می‌پوشم اما توی دلم معتقدم ب خدا و فرستادگانش

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
حداقل مثل تو نیستیم

تفاوت دینداری من و تو می‌دونی چیه؟ تو چشاتو بستی قشنگ راحت تهمت زدی..ولی من با اینکه همچین رفتاری ازون آقا دیدم حاضر نشدم تگش کنم و ابروش رو ببرم! دین ینی همین یعنی انعطاف داشتن یعنی مراعات حال دیگران رو کردن ینی قضاوت نکردن تهمت نزدم ینی ترسیدن از خدا من حتی ظاهرمم مذهبی نیس مذهب ینی مردم داری...

تفاوت دینداری من و تو می‌دونی چیه؟ تو چشاتو بستی قشنگ راحت تهمت زدی..ولی من با اینکه همچین رفتاری از ...

همین که تاپیک زدی و باعث ابروریزیه 

همین که نه من بلکه چندتا کاربر دیگه مقصر می‌بینیمت اینم باعث ابروریزیه 

نیاز نیست بیشتر ازین فکر کنی و فشاربیاری

همین که تاپیک زدی و باعث ابروریزیه همین که نه من بلکه چندتا کاربر دیگه مقصر می‌بینیمت اینم باعث ابرو ...

شما اینقدر بی منطقی ک اصلا نمی‌خوام باهات همکلام بشم دقیقا با زنای قدیم تو کوچه جمع میشدن و جلسه میزاشتن و غیبت دخترای مردم رو میکردم فرقی نداری ! شما حرف بعدیتم درسته بیخیال ما شو