2777
2789

اگر جوش هورمونی داری بهت توقیه می کنم سیپروترون کامپاند رو مصرف کنی عالیه اگر بهت بسازه من استفاده کردم وصورتم مثل ایینه شد تمام جوش های هورمونی موهای زاید زیر چونه رو از بین می بره ولی دکوتان خیلی عوارض داره دارو خیلی بدی

اگر جوش هورمونی داری بهت توقیه می کنم سیپروترون کامپاند رو مصرف کنی عالیه اگر بهت بسازه من استفاده ک ...

خب عزیزم اول میخام برم دکتر پوست نمیشه ک سرخود استفاده کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من حدود ۱۵سال پیش آلمانی شد رو خوردم عوارضی نداشت اصلا یه دونه هم جوش نزدم از اون موقع

باید چ مدت بخوری برا جوشای هورمونی و اینا 

راستی از کبد چرب هم جوش میزنم🥺کبدم خیلیی چرب نیست ولی گرید ۱عه جوش میزنم ، از تنبلی هم جوش میزنم 

باید چ مدت بخوری برا جوشای هورمونی و اینا راستی از کبد چرب هم جوش میزنم🥺کبدم خیلیی چرب نیست ولی گری ...

من چون جوش زیاد داشتم بیشتر از یک سال استفاده کردم اول یک روز درمیان بعد هرروز تا روزی ۲هم زیر نظر دکتر استفاده کردم همینجوری کم کم کمش کرد تا قطع کردم به هیچ عنوان سر خود استفاده نکن که کبد رو از بین می‌بره 

کاربری دست دو نفره 
من چون جوش زیاد داشتم بیشتر از یک سال استفاده کردم اول یک روز درمیان بعد هرروز تا روزی ۲هم زیر نظر د ...

نه سرخود که استفاده نمیکنم ، میخام برم پیش متخصص