2777
2789

خوبه من دوست دارم 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا ما که خود دبیر کلاسو پیچونده،فقط اومد مارو علاف کرد😂😂اومد فقط گفت حاضری بزنین،همه حاضری زدن،،،بعدش دیگه هرچی بچها ازش سوال میپرسن حواب نمیده،آنلاینه ولی جواب نمیده😂😂😂

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

چراغها خاموش کنید میخوام گریه کنم 

خودم دانشجوام دارم درس میخونم صدای کلاس انلاین بچه مستاجر و داد مادرش و جیغ بچه دیگشون میاد

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ما ی شهر کوچیکیم ن الودگیه ن بی آبی ن تعطیلی اسمون ابی وقشنگ😂

خیلی خوبه ک کجایین 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
ما هم بچه کوچیکم کتاب نگارشو برد نمیده به هیچ عنوان جنگ و دعوا شده الان

😂😂😂مشکل منم هست 

پسر 3 سالم کتاب دخترا رو برداشته اونا هم هی جیغ وداد

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
والدین چرا اعتراض نمیکنن مدارس باز بشن مدرسه که فقط برای درس یاد گرفتن نیست از وقتی تعطیل شده بازم ب ...

ی زحمت بکش برو بیمازستان شهرتون رو نگاه بنداز دیگه جا ندارن 

انفولانزا گسترش پیدا کرده ی جوری باید این زنجیره قطع بشه. 

استندبایِ حاجی🙌🏼

ی زحمت بکش برو بیمازستان شهرتون رو نگاه بنداز دیگه جا ندارن انفولانزا گسترش پیدا کرده ی جوری باید ای ...

لازم نیست زحمت بکشم تا اونجا برم ،خودم اطلاع دارم 

نمی‌دونم والا به بار آنفولانزا بهانه میشه ،به بار آلودگی هوا ،یه بار آب یه بار برق و گاز و کرونا و .....

بحث امروز و دیروز و یک هفته دو هفته نیست خانوم بحث چند سال مدرسه آنلاین اونم با این وضع اینترنت و ....

انگار برای شما بدم نشده ولی برای نسل آینده آدم دلش میسوزه