2777
2789

بچه ها من اول با ژل شستشو صورتمو میشورم بعد برای اینکه میگن آبرسان رو به پوست نم دار بزنین نمی‌دونم کی تونر رو بزنم به پوستم چون تونر رو باید بعد ژل شستشو بزنیم دیگه منتهی اگه بزنم پس چطور مجدد صورتم نم دار باشه برای زدن آبرسان آخه خیلی جاها نوشته تونر سبکه و نیازی نیست مجدد صورتمون رو بشوریم شما به ترتیب روتین رو چجوری می‌زنین به پوستتون؟؟

من تونر نمیزنم یه مدت میزدم پوستم حساس شده بود 

بخدا خسته شدم از بس روتین پوستی امتحان کردم 

ولی از همه بهترش اول استفاده از میسلار واتر و بعد فوم شست و شو چون سبک تره بعد مرطوب کننده صورت و کرم دور چشم .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
من تونر نمیزنم یه مدت میزدم پوستم حساس شده بود بخدا خسته شدم از بس روتین پوستی امتحان کردم ولی از هم ...

برندای دیگه رو امتحان میکردی 

میسلارواتر رو بیشتر برای پاک کردن آرایش استفاده میکنم، مرطوب کننده که به مرور تیره می‌کنه پوست رو ابرسان بهتره امتحان کن 

دور چشم چه برندی میزنی؟؟ میلیا نزذ چشمات با استفاده کرم دورچشم ؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برندای دیگه رو امتحان میکردی میسلارواتر رو بیشتر برای پاک کردن آرایش استفاده میکنم، مرطوب کننده که ب ...

کلا با تونر میونه خوبی ندارم.

برندای خیلی زیادی استفاده کردم اوردینری و سراوی و مارگریت و برایت مکس و سیمپل و کوزارکس و راکوتن و هزارتا برند دیگه بین همشون کوزارکس و مارگریت از همه بهتر بودن .

دور چشم مارگریت خیلی خوبه مرطوب کننده آبرسان کوزارکسم عالیه فعلا شوینده شو استفاده نکردم راستی شوینده رزالیام خیلی خوبه ملایم و پاک کنندگیش خوبه . 

دیگه جونم برات بگه کلا سعی کن یه برند ایرانی خفن پیدا کنی تا اینکه خارجی بگیری حتی اگه تمام نشانه های اصل بودن و داشته باشن اطمینان ندارن.

آها اینو نگفتم میسلار رویوالم ملایم و خوبه .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

اگه توام چیزی گرفتی که خیلی راضی بودی بگو استفاده کنیم‌.

کلا با تونر میونه خوبی ندارم.برندای خیلی زیادی استفاده کردم اوردینری و سراوی و مارگریت و برایت مکس و ...

آهان پس به پوستت نمیسازه دیگه مرسی عزیزم آره من چند ساله از یه برند استفاده میکنم آبرسان وُچه میزنم ژل شستشوی سینره و لافارر و نوتروژینا بستگی داره داروخانه چی داشته باشه همون رو میخرم ولی از این چهارتا برند فقط برندای دیگه رو نمیخرم

اگه توام چیزی گرفتی که خیلی راضی بودی بگو استفاده کنیم‌.

آبرسان وُچه نزدیکه هشت ساله همینه برند رو میزنم سبک و زود جذب میشه ماشاالله پوستمم مثل آیینست 

ژل شستشوی سینره هم عالیه تونرش هم خوبه سبکه و یه احساس تمیزی عمیق به پوستم میده 

ضد افتاب هم درماتیپیک و بایودرما ازش راضی بودم 

دورچشم اریکه 3 در چهار عالی میلیا هم نزدم اما دیگه فیکش زیاده میترسم چشمام میلیا بزنه

آبرسان وُچه نزدیکه هشت ساله همینه برند رو میزنم سبک و زود جذب میشه ماشاالله پوستمم مثل آیینست ژل شست ...

مرسی عزیزم ❤️❤️❤️