2777
2789

ترس از چی؟ منم وسواس فکریم شدیده جدیدا بسیار بسیار اضطرابی شدن ترس شدید از مرگ گرفتم 

دکتر بهم گفته آزمایش تیروئید بده میگه تیروئید خیلی تاثیر داره

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترس از چی؟ منم وسواس فکریم شدیده جدیدا بسیار بسیار اضطرابی شدن ترس شدید از مرگ گرفتم دکتر بهم گفته آ ...

من تیروئید کم کارهستش گلم دارو میخورم دوسال اوکی شده

ترس از چی؟ منم وسواس فکریم شدیده جدیدا بسیار بسیار اضطرابی شدن ترس شدید از مرگ گرفتم دکتر بهم گفته آ ...

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و..‌‌‌....)
عصبانیت
گرگرفتگی
رنگ صورت زرد
استرس
لجبازی
زورگویی
عجله
سرپیچی از توصیه ها
عرق کردن
فکر و خیال
شبها اب دهانتان می اید
سر شب خوابتان نمیبرد

چند علائم رو داری؟ عدد بگین مثلا ۳ علائم ۵ علائم و.....

یبوست
خشکی پوست
رنگ تیره پوست
ترس
وسواس
افسردگی
دیر تصمیم گرفتن

من تیروئید کم کارهستش گلم دارو میخورم دوسال اوکی شده

منم تیروئید کم کار دارم ولی قرص هام رو یه مدت بود ولی کردم الان رفتم دوباره آزمایش دادم ببینم چی میشه ولی میگه تیروئید خیلی تاثیر داره بزن گوگل خودت بخون

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ترسو وسواس دیر تصمیم گرفتن

اینا علائم غلبه سودا هست که باعث یسری بیماریها و مشکلات میشه که یکیش افسردگی و وسواس فکری عملی

باید اصلاح مزاج بشه وگرنه با خوندن کتاب و مشاوره و کارای دیگه تاحدی شاید کنترل بشه ولی ریشه ای درمان نمیشه

رو اسم کاربریم بزن صفحه ی اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و..‌‌‌....)عصبانیتگرگرفتگیرنگ صورت زرداسترسلجبازی ...

اولی نه تا دومی شیش تا

واسه عزیزانتم شما ترس داری؟؟؟

به شدت به شدتتتت یعنی دارم روانی میشم میگم یه روزی پنجاه ساله میشه دیگه شاید نباشن