2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اتفاقا درگیر فکروخیال زیادم که اینو پرسیدم میخام بدونم راجبش ک منم این مذلی هستم یانه

وسواس فکری منم همون فکر خیال بیش از حد اندازست

دکتر گفت وسواس فکریه

وای بخدا منممممممهمش نفساشون چک میکنم🥲موقع خواب

آفرین دقیقا منمم دست می‌زارم زیر بینی خواهرم یا بیدار میشم ولی بیا یه طور دیگه فکر کنیم این برام آرامش بخش تره امام زمان ظهور می‌کنه انشاالله سریعتر ، عمر هامون طولانی میشه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

به روش خیلی ساده و عملی فقط ۳ قدم که همین امروز شروع کنی هر وقت فکر ترسناک اومد، فقط بگوآره، این فکر OCDمه. باشه، بیاهیچ بحثی نکن، هیچ دعایی نکن، هیچ تحلیلی نکن، هیچ اطمینان نخواه هیچ کاری برای «راحت شدن» از فکر نکن.  

فقط بذار فکر باشه و تو کار خودتو ادامه بده حتی اگه اضطرابت ۱۰۰ از ۱۰۰ باشه هر روز حداقل ۵ تا فکر ترسناک رو عمداً تو ذهنت بیار و بگو:  شاید واقعاً بشه، من دیگه نمی‌جنگم   بعد هیچ اجباری نکن و صبر کن اضطراب خودش پایین بیادحتی اگه ۱ ساعت طول بکشه فقط همین ۳ تا کار رو هر روز تکرار کن.  

اولی نه تا دومی شیش تا

ردیف اول علائم غلبه صفراست ریشه ی بعضی بیماریها همینه که درکنار درمان اون بیماری باید اصلاح مزاج بشه صفرا به تعادل برسه تا بیماری ریشه ای درمان بشه نه موقت

مثلا کسی که غلبه صفرا داشته باشه کم خونیش یا رفع نمیشه یا به سختی رفع میشه برای شما چون گفتین اضطراب دارین مربوط به غلبه این مزاجه

ردیف دوم علائم غلبه سودا هست که باعث یسری بیماریها و مشکلات میشه که یکیش افسردگی و وسواس فکری عملی

باید اصلاح مزاج بشه وگرنه با خوندن کتاب و مشاوره و کارای دیگه تاحدی شاید کنترل بشه ولی ریشه ای درمان نمیشه

رو اسم کاربریم بزن صفحه ی اول  تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

وسواس فکری منم همون فکر خیال بیش از حد اندازستدکتر گفت وسواس فکریه

من شبا تاصب نمیخابم فکروخیال نمیزارع بخابم فکروخیال دیوونم کرده

میخام برم دکتر باید چ دکتری برم حس میکنم افسرده شدم بعضی شبا باگریه و قرص میخابم

ردیف اول علائم غلبه صفراست ریشه ی بعضی بیماریها همینه که درکنار درمان اون بیماری باید اصلاح مزاج بشه ...

آها اوکی مرسییی

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

من شبا تاصب نمیخابم فکروخیال نمیزارع بخابم فکروخیال دیوونم کردهمیخام برم دکتر باید چ دکتری برم حس می ...

باید پیش دکتر اعصاب و روان بری قشنگم 

یا روانپزشک

من رونپزشک و مشاوره رفتم گلم