2777
2789
عنوان

ببخشمش یا نه

119 بازدید | 13 پست

بچها با دوست پسرم بحثم شد الان دو روزه قهرم امشب دسته گل بزرگ فرستاده محل کارم روش نوشته امیدوارم قلب مهربونت منو ببخشه تک تک شاخه هاشو با عشق برات انتخاب کردم امیدوارم دوسش داشته باشی ببخشم یا نه؟🥲💗🎀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به حرف ما نیست که

اگه دلت نرم شده ببخش نشده نه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

به حرف دوستان و فرستادن گل نیست زمان بدید بعد ببینید مشکل چطور ریشه یابی میشه و حل شدنی یا نه 

کلا اگه فقط قهر آشتی کنید سودی جز ترک خوردن عمر رابطه تون نداره باید یاد بگیرید اگه قهری بوده باید فضایی باشه بعدش صحبت در مورد دلیل قهر 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر