2777
2789
عنوان

یه خاطره از دوران بچگیت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 51 پست
من بچه بودم یادم نیس دقیقا چن سالم بود شاید هفت سال.داداشم شیطون بود.با دسته کلید دنبالم میکرد ک با ...

خخخ عجب دست بزنی داشته 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند بار پیش اومد تو خونه تنها بودم صدای یه زن رو شنیدم که اسممو صدا میزد 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه بودم و خر

رفته بودیم عید دیدنی، یکی از بچه های فامیلمون گولم زد برو از تو آشپزخونه ی میزبان شیرینی بیار یکی برای خودت یکی برای من

دو سه مرتبه منو فرستاد تو آشپزخونه 

منم البته بدم نمیومد شیرینی هاشون خیلی خوشمزه بود ولی این وسط منه بدبخت فقط ضایع میشدم و اون هم بدون هیچ زحمتی شیرینی می خورد

خلاصه بار آخر مرد صاحبخونه منو در حال سرقت شیرینی ها دید. بنده خدا هیچی نگفت ولی من خجالت کشیدم‌.

خداروشکر همونجا کارو تموم کردم و دیگه نرفتم.

یاد این خاطره میفتم میخوام آب بشم برم تو زمین.

نمیدونم چرا فکر می کردم خیلی دارم کارم رو درست انجام میدم و هیچکس منو نمیبینه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ با اینکه آشپزخونه دقیقا چسبیده بود به پذیرایی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

آره شیطون و زبون دار طوریکه مادرم از حرفاش هنگ می‌کنه بنده خدا 🤣🤦

خخخ خدا حفظش کنه

بچه بودم و خررفته بودیم عید دیدنی، یکی از بچه های فامیلمون گولم زد برو از تو آشپزخونه ی میزبان شیرین ...

ای شکمو اون بچه چقدر زرنگ بوده تو اون سن

یا فکر میکردم اگه تلوزیون و باز کنممیتونم برم توش بقیه نگاه کنن🤣🤣🤣

خخخ منمم

یه بار با دختر عمم از یه در رد میشدیم هی میرفتیم میومدیم آخر سر اون در باز شد یه مرد اومد بیرو میخوا ...

یارو گفه بزاربرم یه سره کنم اینارو 

چند بار پیش اومد تو خونه تنها بودم صدای یه زن رو شنیدم که اسممو صدا میزد

😳😳😟

ای شکمو اون بچه چقدر زرنگ بوده تو اون سن

خیلی زرنگ بود

چندبار دیگه از این شیره ها سرم مالیده بود و من احمق هم قبول کردم ولی این پررنگ ترین خاطره این بود که تو ذهنم مونده بود از دستور دادن های اون بچه‌ی فامیل😂😂

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

یه بارم منو خواهرم داداشمو ک از ما کوچیک تر بود اذیت میکرد مامانمم خونه نبود کتکش زدیم انداختیمش از خونه بیرون کلاس اول بود بعد نیم ساعت چنان تگرگی اومد

مامانم جفتمونم فحش میداد میدویید اینور اونور میگف بچه الان زیر تگرگ میمیره چرا انداختین بیرون رفتیم دیدیم زیر سایه بان یه سوپر مارکتی پناه گرفته مونده اونجا