2777
2789
عنوان

یه خاطره از دوران بچگیت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴یا۵سالم بود بیدار شدم دیدم مامانم نیست بابام خوابه پاشدم رفتم تو آشپزخونه همه قرصهای رنگی که قبلا م ...

نتیجه میگیریم باباها فرشته نجات بچه هاشونن وگرنه تا الان مرده بودیم😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
یه بار هم باز ۱/۵ ساله بودم طبقه پایین خونه مادربزرگم بود مامانم خواب بود بعد از ظهر من رفته بودم خو ...

😂😂خدا لعنتت نکنه 

من بچه بودم یادم نیس دقیقا چن سالم بود شاید هفت  سال.داداشم شیطون بود.با دسته کلید دنبالم میکرد ک باهاش من بزنه منم فرار رسیدم ب در اتاق خواستم در ببندم خواهر حوچکم چهار دست و پا نشسته بود.نتونستم در بلندم داداشم با کلید تو دستش ک پر کلید بود زد ب پیشونیم .منم غرق خون شدم کاسه کاسه خون ازم میرفت

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

سه سالمم بود مامانم میگه رفتم اب بیارم زمستون بود برفمم اومده بود چجور اومدم دیدم تو نیستی نگو یه دونه سکه پیدا کردمو و راه افتادم سمت مغازه برم ادامس بخرم مامانمم نگو میرم اونجا صاحب مغازه منو میگیره میبره خونش بعد رفته بود به مامانم خبر داده بود ک دخترت خونه ماست خوابیده میگه اومدم دیدم تخت گرفتی خوابیدی کنار کرسی یه دونه ام ادامس تو دستته خخخ

به خدا مامانم راحت شد شوهر کردم 🤦 🤣 البته الان دخترمو میبینه به من سجده شکر می‌کنه😅🤣

دخترتم مثه خودت شیطون؟ 

من یه بار خونمون نقاش اومده بود لباس جدیدامو پوشیده بودم رفتم ببینم چجوری رنگ میکنه که همینجور محو ب ...

وای با لباسای نو