2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با درد؟ نه دوس ندارم

مرگ باید بی هوا و یهویی باشه

از قبل ندونی

بعدم زرت کارت تموم شه

یازده سپتامبر رو دیدین فیلماشو؟

یهو توی یه لحظه ده ها نفر از پنجره های برج پرتاب میشن بیرون

روحشونم خبر نداشته

اینجوری حال میده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من😀

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

شوهرم یه دوستی داشت همش از این حرف ها میزد میگفت من فقط فقط دوست دارم بمیرم خلاصه یکدفعه بیماری قلبی شدید گرفت دکتر گفت مرگ از خودش جلوتر کثافت پدر من و همسر و بچه هام در آورد شب تا صبح عر میزد نمی‌خواهم بمیرم 

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

اسی این رو برای شما بقیه عزیزان تعریف کردم که هر چیزی به زبون نیارید در مورد فکر نکنید انرژی داره اتفاق میفته پشیمونی و دردسر داره

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

شوهرم یه دوستی داشت همش از این حرف ها میزد میگفت من فقط فقط دوست دارم بمیرم خلاصه یکدفعه بیماری قلبی ...

آخر زنده موند؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اسی این رو برای شما بقیه عزیزان تعریف کردم که هر چیزی به زبون نیارید در مورد فکر نکنید انرژی داره ات ...

عزیزم ی فیلسوف به نام اغنانور ثابت کرد کرد این حقیقت ندارد چرا که اگر داشت گشنه ها که درباره غذا دائم صحبت و فکر و حتی تجسم میکردن به غذا میرسیدن