2777
2789

روزی رو یادتون میاد که مشکل و دغدغه ذهنی توش نداشتید؟؟

اصلا بوده همچین روزی؟...در آینده میاد؟

فعععععععععععععک نکنم

این برای همه آدماس نه فقط من و تو!

خدا میگه در آیه۴ سوره بلد میگه که:

همانا ما انسان را در رنج و زحمت آفريديم

یعنی اساس زندگی همینه

🚨مشکل حل نمیشه، بلکه از شکلی به شکل دیگه تغییر میکنه🚨

یا مثلا در حدیثی امام علی میفرماید که: راحتی در این دنیا آفریده نشده است.

این تاپیک رو نزدم که مشکلات کشورمون رو توجیه کنم، اصلا!! فقط گفتم که یکم از جلز و ولز کردن خودمون کم کنیم، زندگی همینه😊🌹

موفق باشید🌹

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا فقط ما بدبختیم بقیه نیستن

چون فقط ظاهر زندگیشون رو میبینیم

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

اینی که شما میگی مشکلاتی که خدا به صورت امتحان  سر راهت میذاره نه بنده خدا در غالب ظلم... اتفاقا خدا کسی رو که ظلم میبینه در حد ظالم مجازات میکنه چون از حقش دفاع نکرده...  عمری که خدا بهش داده تا به سعادت برسه تو ترس و ذلت تباه کرده...  

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
اینی که شما میگی مشکلاتی که خدا به صورت امتحان سر راهت میذاره نه بنده خدا در غالب ظلم... اتفاقا خدا ...

این صحبت شما رو حرف به حرف قبول دارم✅