2777
2789

ما پارسال تنها بودیم بنا به دلایل خاص، امسال هم احتمالا همینه،ولی من دوست دارم  یا مهمون داشته باشم یا مهمونی باشیم از این یلدایی های خیلی خوب که همه چی تزئین شده هست و تیپای یلدایی وخلاصه خوش گذرونی، ولی نمیشه دیگه 😊شما چی؟ چیکار میکنید؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچکاری 

از خانواده خودم دورم و با خانواده همسرم هم بهم نمیچسبه 

فقط بساط غیبت ب راهه ک خوشم نمیاد برم داخل جمعشون

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خب تقسیم بندی کنید بین خواهرها و برادرها مثلا هر کسی یه چیزی بیاره خونه مامانتون که میزبان هم زیاد تو زحمت نیفته،مثلا شما ژله و دسر ببر،یکیتون کیک درست کنه،یکی میوه بخره،یکی تنقلات و...ما اینطوری میکنیم همیشه

معمولا خانواده همسرم دو شب مهمونی میدن،یک شب پدری،یک شب مادری،ما هم لباس یلدایی میپوشیم میریم دیگه🤣

تو هم یه شب با خونواده خودت هم بگیر

که رسم یه شب فامیل پدری یه شب فامیل مادری ، خونواده همسرت رو برای بچه هات نگه داشته باشی 😁

اینطوری میشه سه شب 😁😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊