2777
2789
عنوان

میایید حرف بزنیم برنامتون برای شبه یلدا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 33 پست
تو هم یه شب با خونواده خودت هم بگیرکه رسم یه شب فامیل پدری یه شب فامیل مادری ، خونواده همسرت رو برای ...

متاسفانه مادرم بخاطر شرایط خاصی که داره مهمونی نمیگیره🥺ما هم از تهران میریم شهرستان مهمونی خانواده همسر

https://eitaa.com/arzansara_hanaa به آنلاین شاپ کوچک من سر بزن.

اکثرا خودمونیم چون خانوادتون شهرستانن ولی کلی تزئین و تدارک میبینم بخاطر بچه بچه هام ولی امسال فامیل مون وقت دکتر دارن از شهرستان میان خونه من میمونن  اونا هستن موقع یلدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه مادرم بخاطر شرایط خاصی که داره مهمونی نمیگیره🥺ما هم از تهران میریم شهرستان مهمونی خانواده ...

انشالله بهتر باشن عزیزم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب تقسیم بندی کنید بین خواهرها و برادرها مثلا هر کسی یه چیزی بیاره خونه مامانتون که میزبان هم زیاد ت ...

الان بامنید؟اگر زنده بودن حتما همینکارو میکردیم،ولی فوت کردن هردو جوان بودن 🥲💔خانواده همسرم هستن که کلا خیلی بهم نمی‌چسبه، چون اصلا جز دختراشون خوششون نمیاد کسی باشه،ماهم میریم انگار مجبوری دعوتن کردن انرژی خوبی نمیگیرم،پارسال که کلا نرفتیم پیششون امسالم احتمالا خودمونیم 

الان بامنید؟اگر زنده بودن حتما همینکارو میکردیم،ولی فوت کردن هردو جوان بودن 🥲💔خانواده همسرم هستن ک ...

عزیزم ان شاءالله خدا صبرتون بده🥲

میدونم با خانواده همسرتون راحت نیستید،خب شما هم ژله ای دسری یا پفیلا بخرید تزیین کنید ببرید تو جمع اونا،که دست خالی هم نباشید

عزیزم ان شاءالله خدا صبرتون بده🥲میدونم با خانواده همسرتون راحت نیستید،خب شما هم ژله ای دسری یا پفیل ...

باورت میشه هربار خیلی بیشتر از اینا بردم؟کلا تزیین میز و این چیزای خوشکل و تزئینی بامن بوده هرسال،ولی دختراشون کلا دسته خالی اومدن و حسودی میکنن من چیزی میبرم،یا تزیین میکنم،اونا کلا دوست دارن فقط خودشون باشن ،