2777
2789

خیلی سخته؟

هنوز طرف ما نیومده خداروشکر 

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش دختر من یه بار گرفت اون موقع یادمه دکتر اصلا بهم نگفت آنفولانزاس یه انتی بیوتیک خیلی قوی نوشت قرص بود منم دخترم اون تقریبا سه سالش بود وقرصو نمیتونست بخوره بردم به دکتر گقتم که نمیخوره اگه ممکنه یه آنتی بیوتیک دیگه بنویسه منشی گفت چی میگی آنفولانزا گرفته یعنی با هزار جور ترفند قرص رو به خورد بچه دادم خیلی اذیت شد طفلی خدا کنه هیچ بچه ای نگیره

ای بابادختر من گرفته هنوز اولیه خوب نشده بود دومی رو گرفت اولی استفراغو دلپیچه و حالت تهوعو بدن درد ...

نه دیگه این ادامه همونه اخه دختر منم گرفته بود قبلا اولش مثل سرماخورگی بود بهد افتاد به اسهال واستفراغ دکتر گفت آنفولانزا بوده واین ادامه همونه

نه دیگه این ادامه همونه اخه دختر منم گرفته بود قبلا اولش مثل سرماخورگی بود بهد افتاد به اسهال واستفر ...

واسه دخترمم از استفراغو دلدرد و تب و بدن درد رسیده بود به ابریزش بینی یعنی بینیش پربود .ولی باز روز از نو روزی ازنو

بازخداروشکر مدارس تعطیله

بیشتر استراحت میکنه

واسه دخترمم از استفراغو دلدرد و تب و بدن درد رسیده بود به ابریزش بینی یعنی بینیش پربود .ولی باز روز ...

همه بچه ها همینن دخترمن تازه مدرسه نمیره هنوز زود زود مریض میشه موندم وقتی بره مدرسه باید چیکارکنم😭

همه بچه ها همینن دخترمن تازه مدرسه نمیره هنوز زود زود مریض میشه موندم وقتی بره مدرسه باید چیکارکنم😭

وای نگو🤕

ازپارسال که دخترم پیش دبستان میرفت از مهر مریض بود تااسفند

الرژی شده بود دیگه.

فکر کن بااون وضع، ابله مرغونم گرفت

امسالم که اینجوری 

ازمهرتاهمین الان ۳بار مریض شده

وای نگو🤕ازپارسال که دخترم پیش دبستان میرفت از مهر مریض بود تااسفندالرژی شده بود دیگه.فکر کن بااون و ...

وای خدا 😭😭انشالله که زودتر خوب شه عزیزم بهش برس سیستم ایمنی بدنش قوی شه بچه هادیگه جونی براشون نمیمونه که با این ویروسا زمان ما نهایت یه سرماحوردگی بود اونم تو زمستون اصلا بهار تابستون مریض نمیشدیم که اما الان بهار تابستونا یه ویروسه پاییز زمستونا هم یکی دیگه کل سال بچه ها مریضن