2777
2789

بله من خودم راهنمایی بودم مادر بزرگم فوت شد تقریبا سال 84 مادربزرگمو‌مادرم و ی خانم‌دیگ غسل دادن تو‌خونه روستایی

خدا رحمتش کنه ماه بود 

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله

تا همین چند سال پیش تو خونه هاشون میشستن

الان بعضی جاها هنوز رسمشون همینه

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

غسل میت بلدی میخواد

همینجوری نمیشه که 

من تا حالا نشنیده بودم

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

جن دیدن که دروغ نیست ،من خودم چند سال پیش تو جاده فرعی ساری دیدم ،بقیه هم شاهد بودن

میشهدتعریف کنیییی😍😍😍

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

آره تا همین ۵۰...۶۰  سال پیش اول که به شب جنازه رو نگه میداشتن اگر فصل سرد بوده تو خود حیاط خونه میشستن

اگر گرم بوده و خیلی جاهای نزدیک به آب توی آب رودخانه

ولی  تو حیاط نه!!!

ایران از زمان باستان گورستان داشته

معمولا محل دفن خانوادگی مثل یه حیاط خلوت تو محیط قبرستون به اسم لحد

زشت بود؟

منم دیدم ها ولی حوصله تعریف ندارم پیرمرد بود عاشق شده بود ولم نمیکرد 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

وا جدی

اره تو خونه ها حموم نبوده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘