2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره،،من چندسال پیش یه مراسمی رفتیم بچه بودم، دیدم هیچچچ وقتت یادم نمیره

مراسم فامیلامون نبود که خوب یادم باشه غریبه بودن همسایه بابابزرگم اینا من رفته بودم تو حیاط دیدم یه تخت تو حیاطع زنا دورشو گرفتن داشتن میشستنش اونی که مرده بود یه بچه بود🥺 اصلا یادم نمیره ترسناکههه

..

میشهدتعریف کنیییی😍😍😍

مسافر بودیم ،بعد ساری نشد بمونیم ،نشان زدیم که از ساری بزنیم بیرون ،بعد اونم جاده خلوت نشونمون داد ،دوتا ماشین بودیم ،جاده مه آلود بود و وحشتناک و تاریک 

یکبار اسب دیدیم ،یکبار گوزن شاخ دار ،یکبار گرگ دیدیم و الی ماشالله ،هر کدوم یک مسیر نشون میدادن تا نزدیک می‌شدیم که بهشون نزنیم ،ناپدید میشدن ،فکر می کردیم دچار توهم شدیم 

تا صب رسیدیم به شهر ،از سوپری علت جویا شدیم ،گفت از فلان جاده اومدید ،گفتیم اره ،گفت اونا جن بودن ،شانس اوردین ننداختنتون تو ،چاله یا دره ای 

😐🤷🏻‍♀️
مسافر بودیم ،بعد ساری نشد بمونیم ،نشان زدیم که از ساری بزنیم بیرون ،بعد اونم جاده خلوت نشونمون داد ، ...

یاابلفظ چ ترسناک..ینی همتون میدین تعجب نمیکردید اسب وسط جاده چیکارمیکنه؟ قیافه هاشون عادی بود؟؟

کدوم جاده بود ینی جاده اش معروف بود ب اینچیزا؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تو موقعیتش قرار بگیری ،فکر نکنم همچین نظری داشته باشی خیلی جاده ش ترسناک و تاریک بود ،فقط دوتا ماشین ...

🥲 اوه جاده تاریک که خدایی ترسناک

❤S❤زندگیم و دوست دارم چون توزندگیمی❤ s❤

یاابلفظ چ ترسناک..ینی همتون میدین تعجب نمیکردید اسب وسط جاده چیکارمیکنه؟ قیافه هاشون عادی بود؟؟کدوم ...

اره هر چهارتامون قشنگ می‌دیدیم، خیلی هم تعجب می کردیم همین که نزدیک میشدیم ناپدید میشدن 

آره اهالی اون شهر همه شون این جاده رو میشناختن، فقط هم غریبه ها تو شب ازش میگذرن

😐🤷🏻‍♀️
اره هر چهارتامون قشنگ می‌دیدیم، خیلی هم تعجب می کردیم همین که نزدیک میشدیم ناپدید میشدن آره اهالی او ...

میشه بگی کدوم جاده بود

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شدید هم مه آلود باشه نتونی جاده پر پیچ و خم ببینی همه ش آیه الکرسی و صلوات می فرستادم

منی ک ایت الکرسی حفظ نیستم اینجور وقتا چ غلطی کنم