آخی عزیزم😭یعنی ممکنه دخترمنم بعدا بزرگتر شد ناراحت شه که تنهاس😔 نمیشه گفت اونقد خواهر دیدم که به خ ...
به نظرم بستگی داره ، احتمالا اگه پدرومادر بهش محبت کنن جبران بشه ولی من با اینکه پدرومادرم رو دوست دارم و همیشه فقط سلامتیشون رو میخوام ولی خیلی اذیتم کردن و بهم محبت نکردن شاید به خاطر اینه میگم که اگه خواهر داشتم هوای همو داشتیم و اصلا کاری به اونا نداشتیم اما الان دست تنهام واقعا از لحاظ روحی خیلی آسیب دیدم
به نظرم بستگی داره ، احتمالا اگه پدرومادر بهش محبت کنن جبران بشه ولی من با اینکه پدرومادرم رو دوست د ...
الهی عزیزم آره اینجوری خیلی بده که بچه ای که تک فرزنده باید مامان باباش باهاش مثل رفیق باشن شوهرمنم زیاد اهل محبت نیس ودخترم خیلی دوسش داره واین میره بوسش میکنه واینجوری آخرش با عصبانیت تموم میشه
الهی عزیزم آره اینجوری خیلی بده که بچه ای که تک فرزنده باید مامان باباش باهاش مثل رفیق باشن شوهرمنم ...
آره پدر منم اینجوریه منم قبلاً هی میرفتم پیشش ولی اون بلد نبود محبت کنن تقصیرشم نبود خانوادگی اینجورین ولی مامانم محبت کردن رو بلد بود ولی چون خیلی بهم آسیب روحی زد و همیشه درگیر بودیم برام قبول قبول نبود که اون بهم محبت کنه
آره پدر منم اینجوریه منم قبلاً هی میرفتم پیشش ولی اون بلد نبود محبت کنن تقصیرشم نبود خانوادگی اینجور ...
میفهمم عزیزم😔انشالله حداقل یه همسر خوب نصیبت بشه که باهات رفیق باشه واهل محبت باشه من خودم خیلی از بی مهری همسرم عذاب میکشم آدمی که محبت کردن بلد نباشه زندگی باهاش عذابه