2777
2789

وای خدا متنفرم ازاین اخلاقش چرا اینجوریه؟؟؟ ۶ سالشه مثلا فک کن باباشو محکم بغل میکنه بوس میکنه میپره روش یکم بعد میبینی باباش میگه باشه بسه دیگه ولی این ول نمیکنه😑😑یکاری میکنه که دیگه آدم عصبی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی خدا حفظش کنه براتون ، کاش منم ی خواهر اینطوری داشتم

قربونت عزیزم الان میگی فک کن دختر من چاقه وزنشم زیاده وقتی از اینکارا میکنه دیگه آدم خفه میشه هرچی هم بگی ول کن نیس 

[QUOTE=402609431]قربونت عزیزم الان میگی فک کن دختر من چاقه وزنشم زیاده وقتی از اینکارا میکنه دیگه آدم خفه میشه هرچی ه ...[/QUO

من تک فرزندم آرزوم اینه یک خواهر میداشتم حالا هرچی سختی هم می‌داشت برام قابل تحمل بود ، این دوران تکرار نمیشه سعی کنید لذت برید از این کاراش

به نظرم اجازه بدین احساساتشون ابراز کنه بزرگتر که بشه دلتون تنگ میشه برا این ابراز محبتاباز من مشاور ...

آخه خودش چاقه فک کن وقتی میپره رو آدم ومحکم بوس وبغل میکنه خفه میشیم😂😂اجازه میدیم ولی زیاده روی میکنه میگیم بسه دیگه ولی کلا جو گیر که میشه ول نمیکنه درمورد همه چی اینجوریه این یه موردش بود حالا مثلا یه کاری کنه بخندیم دیگه اون کارو اونقد تکرار میکنه که 😑 بهش خیلی توجه میکنم من خودم ولی نمیدونم چرا اینقد دنبال جلب توجهه

[QUOTE=402609431]قربونت عزیزم الان میگی فک کن دختر من چاقه وزنشم زیاده وقتی از اینکارا میکنه دیگه آد ...

به نظر من که تک فرزندی خوشبختیه😍از خواهر بردار چیزی جز حرص دادن نصیبمون نشده

پسرم منم اینه وحشتناک وحشتناکه منم اعصابم خورد میشه آخرشم با اعصاب خوردی تموم میشه تو همه کارا اینجو ...

وای میبینی چقد بده😭😭پسر شما چند سالشه؟؟ واقعا چرا اینجورین آخه هربار باید آخرش با دلخوری تموم شه همش میگم وقتی یکی اذیت میشه میگه بس کن تموم کن اون موقع ولی به کی میگم 

به نظر من که تک فرزندی خوشبختیه😍از خواهر بردار چیزی جز حرص دادن نصیبمون نشده

باور میکنید شبا تصورش میکنم و به شدت گریه میکنم ،  مطمعنم اگه خواهر داشتم مثل خودم تو بچگیش خیلی شیطون بود ولی باهم صمیمی می‌شدیم