الان ده سال شده شما چکار کردی واقعا الان هیچ اثری نیست
چند تا کار با هم انجام داادم یکیش متوجه شدم من اصلا صبحانه و شام درست نمیخورم یا چیزایی که میخورم مناسب طبع بدن یا رودم نیست و یکی دبگه شب ها دیر میخابیدم صبح ها دیر بلند میشدم و یه مورد دیگه اصلا به موقع دستشویی نمیرفتم یعنی وقتی حس دفع داشتم مینداختم پشت گوشت چند ساعت دیگه میرفتم که فهمیدم چقدر اشتباه میکردم و باید همون لحظه که احساس دفع داری بری حتی اگر خونه همسایه باشی! و مورد دیگه کم خونی داشتم و خود کم خونی باعث یبوست میشه... و مورد دیگه اضطراب شدید حتی حین دستشویی فهمیدم موقع دستشویی باید ریلکس کنی و خیلی اروم عمل کنی به هیچ وجه نباید زور بزنی باید خودش بیاد بیرون اگر زور حتی کم بزنی بدتر میشه... یه مدت هر روز سه چهار تا انجیر خشک مینداختم تو اب جوش تا نیم ساعت بمونه بعد میخوردم و خیلی کمکم کرد و همچنین برا زخم ها فقط کپسول ویتامین ای مث معجزه بود کافیه یه ذره ژلش بزنی به پوست مقعدت سریع خوب میشه فک کن چقدر انتی فیشر زده بودم هیچ اثری نداشت
ولی خوبمن میدونم یبوست شدید داره ب نظرم همون یبوست
یه چیز دیگم اصلا ملین های دکتر و عطاری بهم کمکی نکردن تازه بدتر هم میشدم فهمیدم ملین فقط برا یکی دو هفته اس اونم استفاده از انجیر یا برگ زردالو یا الوچه فقط اینا خوبن اینم برا دو هفته بقیه اش باید تغذیه و سبک زندگی رو اصلاح کنی تا یبوست خوب بشه اینم بگم چه روزایی پر استرسی کشیدم همش دکتر و شیاف و هزار جور فکر و خیال.... ولی نگران نباشین اگر رعایت کنه خوب میشه و اصلا میگن با جراحی هم خوب نمیشه خود یبوست مادر بیماری هاست و باید درمان بشه که بدن سالم بشه
به نطرت خواب تاثیر داره چون گفتین من اصلا خوابم منظم نیست استرس هم خیلی دارم
بله خواب خیلی تاثیر داره رو تمام اجزای دستگاه گوارش من همین حالا خوابم کم و زیاد بشه قشنگ فرداش تاثیرش رو رودم حس میکنم من تازه همون موقع ها رودم تحریک پذیر گرفتم که وحشتناک بود و بعد دیدم چقدر خواب منظم به کاهش علایمم کمک کرد استرس هم اب و املاح بدن رو دفع میکنه و باعث یبوست میشه اب هم زیاد بخور حتی تو خیابون من بطری اب میبرم به هیچ وجه بدن نباید کم اب بشه پیاده روی هم خیلی تاثیر داره پیاده روی نسبتا تند
به نطرت خواب تاثیر داره چون گفتین من اصلا خوابم منظم نیست استرس هم خیلی دارم
یه مورد دیگم بگم من شلوارای ساپورتی هم میپوشبدم بعدموقع دستشویی درمیاوردم میفهمیدم چقدر برا دفعم بهتر دیگه تصمیم گرفتم ساپورت نپوشم یا شلوارای راحتی همش میپوشم الان چون سرد در روز چند ساعت شلوار چسبون میپوشم اما موقع دستشویی درمیارم اصلا لخت میشینم خیییلی بهتر میشه 😂🤦فهمیدم لباس های تنگ هم خوب نیست حتی سوتین تنگ هم رو روده اثر میزاره
باور کن منم همین بودم هرروز جلو در دکتر انواع داروها یا عطاری اینقدر بهم سخت گذشت تا خودم دستم اومد که چطوری درمانش کنم به خاطر همین هرکی درگیرشه میگم نگران نباش فقط صبور باش درست میشه یعنی باور کن چطور گریه میکردم و همش اتاق عمل جلو چشمم بود و از طرفی رومم نمیشد برا بقیه بگم